reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Milagros z takimi skurczami kwalifikujesz się na porodowkę jak nic. Ewidentnie akcja się rozkręca.O której ktoś Cię badał? Może noich mąż czeka w pogotowiu pod szpitalem.Powodzonka Kochana. Dasz radę a wredne położne spróbuj jakimś cudem olać.

Milagros kiedy rozwarcie Ci sprawdza? Żabko paracetamol nic nie pomoże.. pewnie dlatego tak
Zareagowala... jeszcze troche:) i odpoczywaj w czasie tych 4min ile dasz rade..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Teraz dopiero mi sie pojawił ostatni wpis . Gratuluje !!! Ale byłaś dzielna. A te pielęgniarki to jakies kretynki.
Ale super ze juz jesteście razem.
Maz zdążył dojechać ? Odpoczywajcie

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Milagros- serdecznie gratuluję. Cieszcie się sobą i odpoczywajcie.
Tak na marginesie- na te pseudo położne z patologii to pasowałoby już po wyjściu jakąś skargę złożyć.Co za baby- mało brakowało , a na patologii byś urodziła.
Chociaż pewnie teraz dla Ciebie to juz nie ma kompletnie żadnego znaczenia.
Jeszcze raz gratuluję.:happy2::happy2::happy2:

Milka brawo brawo byłaś mega dzielna!! Mnie to mega wkurza ze łaski maja te fazy porodu na salach ostatnio to samo w tym szpitalu co byłam 3 1 fazę miały na sali nosz ku... to męczarnia jest , jedna mi przy dziecku rodziła masakra

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Milagros gratuluję!!!
Dobrze, że z malutką wszystko ok.
Dziwne trochę, że wody już na tym etapie zielone. No, ale mogli też mimo wszystko wcześniej sprawdzić.
Podejrzewam, że mąż nie dojechał przez te wredne babole.

Akurat u nas na patologii są najfajniejsze położne. Na porodówce to masakra.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Do góry