reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Milka kochana koniecznie zamów sobie kółko do siedzenia
Zobacz ofertę: PODUSZKA do siedzenia z otworem hemoroidy poród
Link do: PODUSZKA do siedzenia z otworem hemoroidy poród bez pokrowca jest taniej a na ranę potem spytaj swojej położnej o tribiotyk
A wlasnie w sutki to albo jest metoda jakas na strzykawkę ale osobiście jej nie znam a co so wciągniętych sutków dziewczynie z lozka obok dałam swoje nakładki bo ja nie potrzebowałam ani wtedy ani teraz no a jej wyciągnęło i sama byłam w szoku jak! Takze niech maz Ci dowiezie albo sprawdź na necie Ga metodę ze strzykawka

Ok zaczynamy dzien

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Tak milka poduszka się przyda. Kupicie w każdym sklepie rehabilitacyjnym Ale jutro [emoji53]

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Mila u nas położna mówiła że do czasu organizacji poduszki można zwinąć ręcznik w rulon i z niego zrobić takie kółko i na tym siadać.

Ja do siedzenia kupiłam sobie kółko do pływania takie jakby spłaszczone i też sie sprawdzało...
A co mi się przypomniało... mnie położna opierdzielila jak zaczęłam krzyczeć że mam być cicho... ale jak i tak się darlam i wcale głupio mi nie bylo[emoji23]

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

reklama
Diabliczka powodzenia &&& dałaś radę spać? Ja mam prawie 2tygodnie jeszcze i już mam schize

Do góry