reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Milagros super! Żeby szybko poszło. A skąd zmiana decyzji? Miałaś wracać do domu po ktg. Taki post widzialam jako ostatni.

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Milagros a wzielas ze soba jakis prowiant na to ktg? [emoji6] bo trochę Ci sie zeszlo tam, czy o glodzie siedzisz?

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Piekne rozwarcie ;) a stan wód jaki?:) jejeje bedzie kolejny dzieciaczek :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja już po wizycie.
No i d.pa w sumie bo jak miałam rozwarcie na 2 palce to ten stwierdził że przepuszcza 1palec (choc on ma duże łapska) szyjka 1,5cm ale miękka brzuch nisko i niby może się zacząć w każdej chwili ale mala spokojna tam...
Waży już 3629g.. jak nic się nie podzieje to za tydz mam się znow pokazać[emoji52]

Milagros mi położna jak leżałam w szpitalu powiedziala że jak mnie mdli i jednocześnie brzuch mi się spina to znaczy że szyjka się rozwiera także wiesz [emoji6]

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Milagros u Ciebie juz pewnie ostatnie godziny w dwupaku :p aczkolwiek wspolczuje bolu... ja dzsiaj w nocy tez mialam silny skurcz az myslalam ze zaraz zaczne miączeć, ale wstalam , poszlam siku i sie rozeszlo.

Aob tu sytuacja z ta szyjka tak samo jak u mnie tez 1-1.5 cm bylo w czwartek i tez mi powiedzieli ze w kazdej chwili moze sie zaczac. Ja tylko chcialam zeby to nie bylo wszystkich swietych, a pozniej niech sie dzieje co chce, chociaz nie wiem czy nie wolalabym byc w szpitalu zaczym sie zacznie, bo sama nie wiem czy bede wiedziala kiedy juz jechac :D
Jak nic sie nie zadzieje to dopiero 14 na oddzial :)

Milagros pewnie w nocy się rozkręci...

MartiniM też bym nie chciała jutro rodzić ale z drugiej strony już mam tak dosc...

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Milagros, więc jednak, a ja najpierw przeczytałam główny wątek, zobaczyłam, że po ktg Cię chyba odeślą i myślałam, że wróciłaś do domu, teraz nadrabiam ten wątek i wow! Mąż z Tobą?
Szybkiego porodu Ci życzę, żeby łatwo poszło już dalej :*

Aob, Pterusińska, Martini, dzidzie czekają na lepszy czas ;)

Do góry