reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Milia, Aob na oddział mam się wstawić już 8 listopada
Ja wierzę w mojego Malutkiego tylko dół mnie złapał jak bratowa mojego urodziła i byliśmy tam w środę u nich , mała przeslodka ale mi tak się smutno zrobiło ze one wymeczone ale już szczęśliwe w domku a my zamiast do domku to tylko szpital zmienimy i wczoraj jak zrobiłam z lozeczkiem to też od razu myśli ze ciekawe ile to wszystko będzie czekać a dziś przyszedł wózek w dodatku zły bo pomylili zamówienia i w poniedziałek mają go zabrać żeby wymienić

reklama
Gaga, na pewno jest Ci trudno patrzeć na małe dzieci, bo porównujesz do nich swojego synka i ogarnia Cię smutek, że nie możesz jeszcze w pełni cieszyć się z jego narodzin, bo blokuje to obawa o jego zdrowie.
Myślę, że po części wiem, co możesz czuć, po narodzinach starszej córeczki targaly mną bardzo różne emocje, zresztą do dziś tak jest.
Jednak nie odseparowuj się od nas. Jesteśmy z Tobą i Twoim maluszkiem...

Milka ja mojemu przy porodzie kazałam sie nie odzywać po prostu byc :) podczas bo podczas pierwszego mógł do mnie mowic :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Gaga z pewnością jest to ciężka sytuacja dla Ciebie...tym bardziej jak to już tak blisko.. czas zleci i mam nadzieję że na tyle dobrze że szybko zapomnisz o tym obecnym dołku...
Mi ciężko wyobrazić sobie jak się czujesz bo nie byłam w takiej sytuacji, ale podejrzewam że żadne słowa Cię teraz nie pociesza... jednak jeśli jest Ci choć trochę lepiej to pisz do nas [emoji10]

Jestem w 39 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję :* jesteście kochane :*
a to mój Królewicz i jego maleńkie królestwo, karetą się jeszcze nie pochwalimy bo muszą wymienić :/

Załączniki

• 14872646_1212411785485099_893471729_n.jpg
    14872646_1212411785485099_893471729_n.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 113
  • IMG_20161026_1_59.jpg
    IMG_20161026_1_59.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 119
  • IMG_20161026_1_60.jpg
    IMG_20161026_1_60.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 110
Gaga ale piękne fotki:)
Kochana żadne pewnie nasze słowa nie ukoja Twojego leku, to normalne, dla mnie i tak jesteś bohaterem, jesteś bardzo dzielna. Jedni wola takie chwile przezywać w samotności inni dzielić sie z kimś. Zrób jak uważasz, ciotki trzymają kciuki i przesyłają pozytywne fluidy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros ja też mam taką nadzieję, ale widzę że działają bo w poniedziałek mają już przysłać kuriera po ten co przyszedł, wtorek święto to myślę, że środa-czwartek przyjdzie ten co zamówiłam

reklama
Gaga, śliczny maluszek i piękny kącik dla niego :-)
Mam nadzieję, że wózek szybko przyjdzie.
Zobaczysz, że jak urodzisz synka, będziesz bardzo szczęśliwa i tak samo jak my będziesz cieszyć się tymi wszystkimi drobiazgami życia codziennego. To naturalne, że niestety będziesz też odczuwala ogromny strach, jeszcze większy niż teraz.
Synek jednak jest silny, doczekacie do operacji, wyjdziecie na prostą.

Do góry