reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Lilith jak będę miała prenatalne to powinien być 13+6 chyba :-)
Doczytam te badania, bo jak piszecie, że u Was dużo mniej kosztują. Albo jutro jeszcze zadzwonię do lekarki i dopytam dokładnie. Zapytam dlaczego tak drogo. Prenatalne i Pappa na NFZ mam mieć.
Milagros 8 cm to gigant :-) sprawdzałam normy i niby w 12 tyg jest 6 cm :-)

reklama
Lilith w sumie myślę, że masz rację. Wielkość dzidzi tak szybko się zmienia i tak się waha, że do końca i tak nic nie wiadomo :-)

Venuss w mojej aplikacji też jest 6cm napisane że dziecię ma a ta mi tutaj z 8cm wyskoczyła szok normalnie.

Aob u mnie drogo bo moja lekarka takiego badania nie robi i jade do kliniki

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Linka w 13 miała 10cm. Obstawiam, że to sprawa indywidualna. Kurcze, nie pamiętam jak Dexterek w 12.. Sprawdzę może jest na zdjęciu.

Venus właśnie..jak na styk kurcze. W poprzedniej ciazy mlody był starszy o dwa dni.. I co niby jak by maluch był już za duży.. No ale co tu zrobić?

Ja mam w domu papier do pappa, mogę zobaczyć czy jest tam coś sensownego.

Ciekawe ile moja dzidzia już ma, nie mogę się doczekać ale trochę się boję czy maluszek zdrowy...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Gratuluję udanych wizyt... kurcze duze macie te dzieciaczki... u mnie pewnie znowu bedzie maluszek... tak jak w pierwszej ciazy. Przed porodem babka w szpitalu trzy razy przepływy sprawdzala bo nie mogla uwierzyć ze przy takich przeplywach taki maluszek w terminie sie urodzi:p

Witam, odpadam z waszego forum. ciąza obumarla,dzidzius przestal sie rozwijac ,serduszko przestalo bic w 10 tc.
teraz jestem w 11 ;( jutro jade do szpitala,pewnie jutro albo w czwartek bede miala zabieg,w szpitalu nie bede miala internetu , nie mam juz sil, bylam prawie w 12 tyg ciazy,czekalam na dzidzie a od tygodnia nosze martwe dziecko
tak bardzo pragnelam miec dziecko,boje sie zabiegu ,narkozy i krwawienia.

moze Wy wiecie ile lezy sie w szpitalu po?

Ostatnia edycja:
Marti bardzo bardzo mi przykro.. Tule Cie mocno..
Może zaglądnij do watka dla mam aniolkowych? Przyda Ci sid wsparcie.

Ja po zabiegu leżałam kilka godzin..wyszłam tego samego dnia.

Marti, nie bój się.. Wiele z nas tu to przechodziło i popatrz, albo jesteśmy w ciazy albo mamy juz dzieci i w ciazy jesteśmy.

Milagros myśl pozytywnie mimo tych obaw, tez tak się staram. I pomysł, że za kilka dni będziesz juz po.

Karola po prostu maluszek czy hipotroficzny niemowlak?

reklama
Marti bardzo bardzo mi przykro.. Tule Cie mocno..
Może zaglądnij do watka dla mam aniolkowych? Przyda Ci sid wsparcie.

Ja po zabiegu leżałam kilka godzin..wyszłam tego samego dnia.

Marti, nie bój się.. Wiele z nas tu to przechodziło i popatrz, albo jesteśmy w ciazy albo mamy juz dzieci i w ciazy jesteśmy.

Milagros myśl pozytywnie mimo tych obaw, tez tak się staram. I pomysł, że za kilka dni będziesz juz po.

Karola po prostu maluszek czy hipotroficzny niemowlak?
a w ktorym tyg mialas zabieg jesli mozna wiedziec i i czy rano?

i tego samego dnia co przyjechalas? a dlugo krwawilas i bardzo obficie?

Do góry