reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Serduszko przestało bić w 8, zabieg w prawie 10.. Przyjechałam rano, po 17 wyszłam. Krwawilam tylko trochę, moze 3 dni max. Trochę bardziej niż na @. Z tym, ze ja poszłam na kontrolę bo czułam, że coś jest nie tak z powodu minimalnych ale jednak plamien..
Może pomyślisz o jakiejś pomocy psychologicznej?

reklama
Marti strasznie mi przykro... nawet nie wiem co napisać ale nie martw się będziesz jeszcze mamą zobaczysz...duzo dziewczyn to przechodzi i kazda z Nas nawet jak sama tego nie przeszła to na pewno zna choć jedna dziewczyne ktora spotkał to nieszczęscie :-( ale maja one dzieci przynajmniej te które ja znam...

Ostatnia edycja:
Marti bardzo mi przykro :( nie nastawiaj się źle. Poronienie nie oznacza braku możliwości posiadania kolejnego dziecka. 3/4z nas jest po poronieniu, a niektóre mają dzidzie a inne za w ciąży.

Wiem że ciężko, głowa do góry. :*

Co do szpitala nie pomogę, poroniłam samoistnie.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Marti :-* trzymaj sie kochana:-* i nie mysl tak... wiem ze w tym momencie ciezko myslec inaczej ale nie ma sensu sie tak dolowac. Duzo dziewczyn u nas na forum jest po poronieniu a maja zdrowie pociechy w domu i teraz kolejne w brzuszkach. Bedzie dobrze:-* tule Cie mocno.

Marti przytulam z całych sił, ach myślałam że już się nam nic nie przydarzy :(
Oczywiście ze bedzjesz mamą. Znam ten ból, ja też samoistnie poronilam. Miałam straszne dni w w rozpaczy a potem postanowiłam walczyć. Za następne 3 miesiące byłam już w ciąży z synkiem. Mówią ze po poronieniu szybko zachodzi się znowu, u mnie się sprawdziło.

Trzymam kciuki kochana!

Marti mocno przytulam i aniołka ♡ strasznie mi przykro . Pomyśl o wsparciu jeśli nie dasz rady . Uszka do góry i nie poddawaj się, nie myśl negatywnie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam, odpadam z waszego forum. ciąza obumarla,dzidzius przestal sie rozwijac ,serduszko przestalo pic w 10 tc.
teraz jestem w 11 ;( jutro jade do szpitala,pewnie jutro albo w czwartek bede miala zabieg,w szpitalu nie bede miala internetu , nie mam juz sil, bylam prawie w 12 tyg ciazy,czekalam na dzidzie a od tygodnia nosze martwe dziecko
tak bardzo pragnelam miec dziecko,boje sie zabiegu ,narkozy i krwawienia.

moze Wy wiecie ile lezy sie w szpitalu po?
Hej bardzo mi przykro
Po niby moga wypisac odrazu
Ale zazwyczaj przetrzymuja dobe zeby miec pewnosc ze nie bedzie powiklan
Wspolczuje to jest straszne te zabieg [emoji22]
Doroto niewiem czy nas czytasz od 2 dni myślę co tam u ciebie , daj znać , dawno się nie odzywałas ...

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry