reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Priinceseczka mówiłam że będzie ok :)
Ja też myślę o Spece bo już jakiś czas nie pisała... daj znać
Gosiu jak tam i Ty . Robilas badania?
Keejti niesamowite :) wooow jak na 2 zdj widać buzię. ..dobrze mówię? I jak fika nóżkami ♡♡♡♡
Koalka :) zaraz znów będziesz podglądać :)
Katarineczka te bicie serducha ♡♡ który masz tydzień?
Ps. Już doczytałam :*
Lilith dziękuję za pamięć ♡♡♡ tak na 17:40 , jak ja się denerwuje...zresztą jak każda ale ten strach jest przerażający . Musi być dobrze. Jakoś tak w 1 nie miałam tylu obaw co teraz, chociaż też był stresior
Marti ja dzisiaj odbieram wyniki i też rozmyslam . Napisz po wizycie :* uszy di góry. Wszystko jest do ogarnięcia.
Venus powodzonka
U mnie dzisiaj zaczęty 13 tydz

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczka ano czlowiek sie deberwuje a niepotrzebnie:-) u Ciebie dzisiaj na badaniu pewnie tez wszystko bedzie ok:-) ale rozumiem ten strach..mi na kazdej wizycie towarzyszyl jak dotad i pewnie tak bedzie do samego konca. Naczytalam sie troche przykrych historii i teraz pewnie juz bede caly czas swirowac:-/ w takich momentach chcialabym byc facetem:-D

Diabliczka, Venus kciuki!!!

Ja też przed każdą wizytą się denerwuję, dopóki na usg nie widać, że jest wszystko ok... stres to chyba nieodłączny element ciąży.

Gratulacje Dziewczyny wspaniale wiesci i sliczne dzidziolki :)
Ja dzis bylam na badaniach krwi tarczyca glukoza znowu morfologia mocz jutro wizyta a czwartek prenatalne juz sie doczekac nie moge :)

Gosia nie mam Cię na liście wizytujacych..

Netta mam. Siade za moment na chwilke dłużej to wpisze.
Diabliczka no z listy pamiętam o każdej która tam jest, sprawdzam dzień wcześniej. Każda z nas sie denerwuje, nie martw się.

Milagros ha i jeszcze Joasia dzis hihi.

U nas mega strajki zas i konsultanci muszą iść na IP etc wiec Dupa z wizyty ale wyniki najważniejsze Oki, wiec wszystko Oki.

Dziewczyny która listę edytowala?? Bo jest z błędem a chwilę temu i to nie ja.. Może Gosia ja i Ivi. O innej mi nie wiadomo.. Z dupy takie poprawianie i wyszukiwanie kto co i jeszcze poprawianie czcionek. Sorry ale ja syfu nie lubię i jestem na to nadwrazliwa.

Widzę.
Juz z tym nie robie, sorry. Do mnie Pw nie pisać.

reklama
Wiem, piszcie Pw do niej.

No tak Mama czwórki, dobrze że przypomnialas grrr.
Bylam i widziała mnie zastepczyni bo do innego nie chodzę, tylko mój. Pokazała wyniki i umowila na przyszły tydzień.

Do góry