reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Acha rozumiem. Ja jeszcze prenatalnych nie mialam bo dziecko za małe więc o pappa nawet nie było mowy ze strony lekarza, dziękuje za podpowiedz

Co do Pappa to chyba nie tak.Ja nie mam 35 lat i niby wszystko ok,a skierowanie dostałam. Jak miałam 27 l w pierwszej ciąży to tez miałam. Żadnych chorób genetycznych w rodzinie nie było, więc myślę że to zależy od lekarza też :-)
Gdzieś czytałam, że teraz nawet przed 35 rokiem życia robią żeby wcześniej wykluczyć nieprawidłowości :-) Trochę się denerwuję tym badaniem, bo nigdy nic nie wiadomo, ale cieszę się że będę je miała :-)
Póki co to właśnie zmierzam na wizytę :-)

Katerineczka super duża dzidzia :D

Z tymi badania to one nie są obowiązkowe ale wskazaniem jest tak jak już Linka napisała te czynniki, ale czasami lekarz wysyła po prostu,żeby zrobić i wiedzieć ale możesz się nie zgodzić bo nie ma przymusu. Twój wybor

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry