reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Venus normalnie pobierają krew. Ja tez jadę po południu nie trzeba być na czczo. Najpierw pobierają krew A później idziesz Na usg, tam gdzie jadę warto chwilę wcześniej bo wypisuje się te wszystkie papiery u Was pewnie też.

reklama
Dzięki za odpowiedź. Pytam, bo jakoś nie kojarzę żeby u mojego gina pobierali krew.
Wow Emka duży bobas :-), który to tydzień, że już widać płeć? Mój to maluszek, bo ostatnio miał tylko 3 cm

Pomyliłam sie troszkę ponad 6 cm ma :)
Mila no syn nam od razu pokazał piekne klejnoty a tu widac było ale lekarz nie chciał powiedzieć na 100% zelaszcA jak potem to cos sie podniosło chyna chodziło o ten pierwotny penisek ktory u dziewczynek jest w pozycji leżącej i jak w luk sie zgina dzidzia to i u dziewczynek moze sie podnieść ale najważniejsze ze zdrowe :)
12t4d wg usg

Pomyliłam sie troszkę ponad 6 cm ma :)
Mila no syn nam od razu pokazał piekne klejnoty a tu widac było ale lekarz nie chciał powiedzieć na 100% zelaszcA jak potem to cos sie podniosło chyna chodziło o ten pierwotny penisek ktory u dziewczynek jest w pozycji leżącej i jak w luk sie zgina dzidzia to i u dziewczynek moze sie podnieść ale najważniejsze ze zdrowe :)
12t4d wg usg
Ciekawe co mi lekarz w czwartek powie, bardzo ciekawa jestem :)

Super, że dzidziuś zdrowy to najważniejsze :D płeć sprawa drugorzędna :)

EM ka Gratulacje :) Najwazniejsze ze zdrowe :) Super wiesci ja za tydzien ide :)
Katerineczka ja tez mam ciaze mlodsza i mialam miec dzis prenatalne ale przesunełam i mam za tydzien :)

Dzięki za odpowiedzi dziewczyny pójdę w ten poniedziałek i zobaczymy co widać, najwyżej pójdę np za tydzień jeszcze raz.

Em ka super Dzidzia juz naprawdę duża, gratuluję serdecznie I ciesze się razem z Tobą.

reklama
Do góry