reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Princeseczka a kiedy Ty te badania robiłaś?

Dziewczyny a czemu wy nie chcecie by was na listę wizyt wpisać?? Juz paręnaście razy pisalam, żeby Pw posylac.. Przynajmniej wtedy reszta wie kiedy za kogo kciuki trzymać..

reklama
Lilith wczoraj raniutko bylam na badaniach.
A poprzednim razem 4 tygodnie temu i wtedy tsh bylo na poziomie 2.8... gin powiedzial ze jest spoko. A we srode moja bratoqa byla u swojej endo i powiedziala jej o moim wyniku. Endo kazala powtorzyc wynik i prosze taki kwiatek....

Dzieki dziewczyny:-*

Lilith- problem w tym ze ja nie biore lekow... bo tak to bym pewnie zwiekszyla. Pierwszy raz w zyciu bede u endo... a badanie tsh wczoraj robilam drugi raz w zyciu...

Właśnie?
Lub jest możliwość zadzwonić by tylko skonsultować się z lekarzem?
Tego to nie wiem a czy lekarz pierwszego kontaktu nie może czegoś wypisać juz na zbicie?
Wiem, ze się denerwujesz..jeszcze weekend przed Tobą ale jak żadna z tych opcji nie jest do wykonania to poczekaj do wtorku.. I wiem..mało pocieszające..

Dziewczyny lekarz pierwszego kontaktu watpie ze cos mi da na zbicie bo mieszcze sie w normie ogolnej (tutaj 5.60). Mysle ze watpliwa sprawa ze oni maja swiadomosc tego jaka jest norma dla kobiet w ciazy...

Dzwonilam do tej lekarz. Kazala sie nie przejmowac. I przelozyla mi na poniedzialek wizyte

Ostatnia edycja:
Odebralam wyniki tarczycy...lipa dziewczyny...
12tydzien1 dzien (czyli w sumie juz 13 tydzien idzie)
Tsh 5.03
Ft3 4.95
Ft4 8.71

Cala droge powrotna wylam w samochodzie:-(

Spokojnie dostaniesz leki i ci się poprawia wyniki ja miałam z niko 7 tsh w pierwszym trymestrze i co zdrowy chłopak jest.
A ft4 jest najważniejsze tak w ogóle, fakt dość niskie ale nie beznadziejne. Dla porównania ja teraz przy braniu leków miałam 14,6 i powiedziała ze jest w porządku endo. Uwierz koleżance 15 lat już to lecze. :)

reklama
Widzisz katherinka na pewno dobrze Ci radzi i lekarka tez spokojnie, do tego dzień mniej się będziesz denerwować. Będzie dobrze, głowa do góry bo się maluszek denerwuje.

Do góry