reklama
Priinceseczka
Fanka BB :)
Lilith wczoraj raniutko bylam na badaniach.
A poprzednim razem 4 tygodnie temu i wtedy tsh bylo na poziomie 2.8... gin powiedzial ze jest spoko. A we srode moja bratoqa byla u swojej endo i powiedziala jej o moim wyniku. Endo kazala powtorzyc wynik i prosze taki kwiatek....
Dzieki dziewczyny:-*
A poprzednim razem 4 tygodnie temu i wtedy tsh bylo na poziomie 2.8... gin powiedzial ze jest spoko. A we srode moja bratoqa byla u swojej endo i powiedziala jej o moim wyniku. Endo kazala powtorzyc wynik i prosze taki kwiatek....
Dzieki dziewczyny:-*
Priinceseczka
Lilith- problem w tym ze ja nie biore lekow... bo tak to bym pewnie zwiekszyla. Pierwszy raz w zyciu bede u endo... a badanie tsh wczoraj robilam drugi raz w zyciu...
Właśnie?
Lub jest możliwość zadzwonić by tylko skonsultować się z lekarzem?
Tego to nie wiem a czy lekarz pierwszego kontaktu nie może czegoś wypisać juz na zbicie?
Wiem, ze się denerwujesz..jeszcze weekend przed Tobą ale jak żadna z tych opcji nie jest do wykonania to poczekaj do wtorku.. I wiem..mało pocieszające..
Lub jest możliwość zadzwonić by tylko skonsultować się z lekarzem?
Tego to nie wiem a czy lekarz pierwszego kontaktu nie może czegoś wypisać juz na zbicie?
Wiem, ze się denerwujesz..jeszcze weekend przed Tobą ale jak żadna z tych opcji nie jest do wykonania to poczekaj do wtorku.. I wiem..mało pocieszające..
Priinceseczka
Dziewczyny lekarz pierwszego kontaktu watpie ze cos mi da na zbicie bo mieszcze sie w normie ogolnej (tutaj 5.60). Mysle ze watpliwa sprawa ze oni maja swiadomosc tego jaka jest norma dla kobiet w ciazy...
Dzwonilam do tej lekarz. Kazala sie nie przejmowac. I przelozyla mi na poniedzialek wizyte
Dzwonilam do tej lekarz. Kazala sie nie przejmowac. I przelozyla mi na poniedzialek wizyte
Ostatnia edycja:
katerineczka
Odebralam wyniki tarczycy...lipa dziewczyny...
12tydzien1 dzien (czyli w sumie juz 13 tydzien idzie)
Tsh 5.03
Ft3 4.95
Ft4 8.71
Cala droge powrotna wylam w samochodzie:-(
Spokojnie dostaniesz leki i ci się poprawia wyniki ja miałam z niko 7 tsh w pierwszym trymestrze i co zdrowy chłopak jest.
A ft4 jest najważniejsze tak w ogóle, fakt dość niskie ale nie beznadziejne. Dla porównania ja teraz przy braniu leków miałam 14,6 i powiedziała ze jest w porządku endo. Uwierz koleżance 15 lat już to lecze.
aob66
Moderatorka
Princeseczka mysle ze do wtorkuu za duzo nie powinno sie zmienic z tymi wynikami ... ale ogolnie nie znam sie kompletnie bo ja mam dobre wyniki poki co..
Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama