reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
No to tak , dzidzia rozwija sie prawidłowo dalej mamy krwiaka ale sie juz resublimuje, jest o cm mniejszy niz pęcherzyk ciążowy , serduszko pięknie bije znow sie poryczalam :) trochę ten krwiak nie pozwala mi sie cieszyć tym bardziej ze bardzo naciskała na leżenie a przy moim dziecku to ciężkie ale... Dbam jak mogę .
Dzidzia mia niecałe 2cm w załączniku widac ile dokładnie i nie spytałam niestety czy to nóżki czy jeszcze ogonek :/
ImageUploadedByForum BabyBoom1458911009.732456.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1458911009.732456.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1458911009.732456.jpg
    254,3 KB · Wyświetleń: 591
Sliczny dzidziuś!!
Dobra nowina z tym krwiakiem, Wazne ze maleje. Dużo jeszcze go zostało?
Z lezeniem to rozumiem.. Nie ma za wiele opcji z takimi maluchami. Ciesze się, że dziś takie dobre nowiny!
Jeszcze raz gratuluję Gosia i Emka!

Skoro widać, że maleje to musi być dobrze, innego wyjścia nie ma. A pozytywne myślenie tez dużo może zdziałać!

Ps. Ale masz zadbane pazurki.. Ładne.. Mi się nawet teraz głowy umyć nie chce eh..

reklama
Do góry