reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Po nocy na bieliznie zobaczylam dwie plamki czerwonokrwiste z nitka. To byl 4tydzien2 dzien ciazy :-)tego samego dnia udalam sie do gina tyle ze o 18 i na wzierniku dopochwowym juz nic nie bylo nie pokojacego. Wziernik byl czysty

reklama
Ja też dziś zobaczyłam serducho bijące i również dostałam duphaston mimo że nie miałam żadnego plamienia... dziwne ale podobno to zmniejsza ryzyko poronienia :eek:

Karola, katarineczka - bo to chyba bardziej w fomie zabezpieczenia się.. jeśli coś miało by nie zagrać z powodu hormonów mamy, to dupek pomoże po prostu :)

GRATULACJE z powodu bijących serduszek dziewczyny!! strasznie wam zazdroszczę (pozytywnie oczywiście:) ). Ja jutro o tej porze będę siedzieć na poczekalni .... aaaa jeszcze doba!

ivi trzymam mocno kciuki... ja też się stresowałam strasznie ale pomyśl już jutro o tej porze będziesz po :) ja aż ze szczęścia wybrałam się na zakupy a co :) :p

Dziewczyny wielkie gratki!
Ja bralabym tak na wszelki wypadek, nie uważam ze mógłby zaszkodzić a jednak czuje się bezpieczniej.

Ivi zleci Ci. Nessi tez jutro i która jeszcze??

Katerineczka to sporo mlodsza ta Twoja ciaza.. u mnie wyszlo 5dni mlodsza, ale jak juz bilo serducho to najwazniejsze :-) gratuluje :-D i oby wiecej nie bylo plamien :-)

Karola gratuluje jeszcze raz :-)

Milagros mi nic o sluchaniu lekarz nie mowil, ale ja tez nie pytalam.. to tez zalezy od gin, bo w 1ciazy zarodek byl mniejszy, a slyszlan serducho :-) wazne ze jest i jest dobrze :-)

Dziewczyny gratuluję bijacych serduszek, życzę aby plamien nie było i ja bym brała Katerineczka tego dupka sama jestem na luteinie od drugiego dnia pozytywnego testu ciazowego ;-).

Ivi, Nessi kciuki za jutro

reklama
Dziękuję Wam wszystkim serdecznie, mi jakby ogromny kamień spadł z serca... tak się cieszę:) wizytujacym jutro życzę tego samego!

Do góry