reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
No Tekila i Papciorkowa odeszly chyba jednak na październik..
Was nie oddamy!!
Ja tez będę pewnie cc robić końcem października :-) około 2 tyg.przed terminem pewnie.

Gratuluje dzidziusia! ;) No całkiem możliwe ,że czesc z nas to beda grudniowki ,ja dzis mam wedlug OM 6t6d
w niedziele 7t1d czyli 8 tydzien zaczne , usg mam we wtorek. boje sie,czy wszystko bedzie dobrze,zwlaszcza,ze od kilku dni to sie w ogole nie czuje jak w ciazy , tylko moze z ta roznica ,ze jak wstane rano to od razu mnie mdli i jest mi slabo i musze natychmiast robic sobie sniadanie,jak zjem to juz lepiej.

No w sumie tak, tylko mi czesto bylo slabo nawet przed ciaza. ale teraz mam tak ,ze jak od razu wstane to musze zjesc ,kiedys moglam wytrzymac nawet kilka h . ale jak zjem to jak reka odjal ;) i jest ok. Staram sie jesc w miare regularnie i od kilku dni czuje sie lepiej.

termin z usg będzie się zmieniać przecież z każdym badaniem :) dlatego wiek ciąży ocenia się z zasady wg om (chyba, że om nie było - wtedy patrzy się na pierwsze usg z ok 7tc).
Żadnego uciekania stąd :) :)

reklama
Byłam tzn jestem właśnie na Ip od wczoraj mega ból brzucha, z dzidzia ok, wychodzi 8 dni młodsza ale wcześniej też już tak było, serduszko bije, dzidzia ma 18,9 mm tak jest zapisane i wychodzi 8t3d, można to też przeczytać 1,89 cm?
Uspokoilam się bo ten ból naprawdę mnie niepokoil, a propo krwiaka on mówi że jest jakaś wolna przestrzeń ale on by tego krwiakiem nie nazwał i on jak widzi takie coś to nawet pacjentkom o tym nie mówi.

Do góry