reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dobra wrzuce tutaj dla porzadku. Dzidzia ma 11 mm serducho 159 u/min. Om 30.01, termin z usg 08.11 [emoji7]
e592aacfb072360ed7b99fa0c9fd4c36.jpg
9267821eae8f3f62ef34c0ff9b744727.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Agulek super wieści wieści i sliczna fotka małego czlowieczka :-)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dzieki dziewczyny! Wlasnie kurde juz widac zarys dobrze, jestem mega happy:)

Lilith mysle ze bedzie jeszcze fajniej widac. Ty chyba masz starsza ciut ciaze?:) bedzie na pewno super

reklama
Netta super, gratuluję!!
Agulek..no niby jednak mniejsza.. Pójdę w równym 8tc i wtedy zobaczymy jeszcze raz na pomiarze. Tak szczerze..mi tam wszystko jedno jak się maluch pokaże i jaki termin.. Chce się uspokoić..Dla mnie 8tc to przełom po stracie. No i te mohe obecne srobki wiec serducho najważniejsze! I to przez brzuch wiec na pewno nie tak ładnie będzie widać. Plus taki, że tydzień później mam ginke i spróbuje wysepic scana szputalnego :-)

Do góry