reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Aob ja tez zawsze chodziłam do kilku lekarzy z pierwsza ktora była od początku patologiczna to byłam u 2 w Poznaniu i 2 tu(maz akurat sie tu przeprowadził wiec zjechałam do niego), z druga chodziłam do prowadzącego i do takiego z Medicover bi czy jakas i infekcja czy cis to miałam go bliżej a teraz musze do niebo podejść zeby wlasnie założyć kartę ciazy zeby myślał ze
Mnie prowadzi ...
Mnie prowadzi ...
aob66
Moderatorka
Dzieki dziewczyny to mnie pocieszylyscie, bo jednak prywatnie za czesto nie chce chodzic, a na nfz przynajmniej badania, infekcje wlasnie.. w takim razie pojde w ten pon tez do do gin :-) i to bedzie w trakcie 8tc a bedzie to moja 4 wizyta haha :-) a w poprzedniej byla pierwsza ;-)
D
Deleted member 158337
Gość
Dobrze liczysz... W moim ośrodku 266xl dokładnie wychodzi... kosmos cena. Te wszystkie podstawowe co się na samym początku robi.Papciarkowa a to oni tam nic nie wiedza, ze juz ktos "mnie ma"? Wiem glupie pytanie, ale ja sie takim czyms stresuje mysle, ze pojde, bo chociaz teraz wezme to skierowanie na badanie.. ja sobie dzis policzylam mniej wiecej ile moga mnie kosztowac prywatnie to masakra! =-O okolo 250-300zl
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
D
Deleted member 158337
Gość
Niestety nie mam żadnego gin którego mogłabym odwiedzać na kasę chorych
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Aob i sprawa wyjaśniona ;-), dziewczyny mają rację ;-), na NFZ badania itp.
aob66
Moderatorka
Aob ja tez zawsze chodziłam do kilku lekarzy z pierwsza ktora była od początku patologiczna to byłam u 2 w Poznaniu i 2 tu(maz akurat sie tu przeprowadził wiec zjechałam do niego), z druga chodziłam do prowadzącego i do takiego z Medicover bi czy jakas i infekcja czy cis to miałam go bliżej a teraz musze do niebo podejść zeby wlasnie założyć kartę ciazy zeby myślał ze
Mnie prowadzi ...
Zaszalalas z tymi lekarzami
Aob i sprawa wyjaśniona ;-), dziewczyny mają rację ;-), na NFZ badania itp.
No dokladnie :-)
EM Ka
Fanka BB :)
Aob wiesz myslalam ze znajdę kogoś kto mi pomoze .
aob66
Moderatorka
Aob wiesz myslalam ze znajdę kogoś kto mi pomoze .
A to ta stracona ciaza? Niesety nie zawsze moga pomoc :-\
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja wam powiem a propo lekarzy, teraz dalyscie mi do myślenia aby nie mieć właśnie 2 lekarzy, jeden na NFZ co ostatnio byłam i jeden prywatnie myślę raz na miesiąc na dobę tego lekarza mam słabość, dzięki niemu mam oliwie, wogole on wybitnym specjalista jest, muszę obadac czy on w Katowicach przyjmuje a to jakieś 80 km odemnie ale on jest wart kasy i czasu.
Pierwsza ciąże poronilam, z drugą ciąża ( oliwka) były problemu od początku, krwawienia cały czas, szpital jak jeszcze serduszka nie było, pojawiło się serduszko wyszłam do domu i wróciłam po 2 dniach z krwawien, dwa dni wcześniej serduszko było, nagle gin w szpitalu wieczorem jak tam trafiłam nic nie widziała, serduszka, na drugie dzień bez badania mnie jakiegokolwiek chcieli mnie czyścić, nie zgodziłam się wpisałam się, na drugi dzień poszłam do tego Gina i oli żyła, on zaraz tabletki i zastrzyki na podtrzymanie, robił mi badania prenatalne, ogólnie jest bardzo fajnym Ginem.
Później okazało się że oli chora ale nie wyobrażam sobie żeby jej nie było, dlatego mam sentyment do tego lekarza ;-)
Pierwsza ciąże poronilam, z drugą ciąża ( oliwka) były problemu od początku, krwawienia cały czas, szpital jak jeszcze serduszka nie było, pojawiło się serduszko wyszłam do domu i wróciłam po 2 dniach z krwawien, dwa dni wcześniej serduszko było, nagle gin w szpitalu wieczorem jak tam trafiłam nic nie widziała, serduszka, na drugie dzień bez badania mnie jakiegokolwiek chcieli mnie czyścić, nie zgodziłam się wpisałam się, na drugi dzień poszłam do tego Gina i oli żyła, on zaraz tabletki i zastrzyki na podtrzymanie, robił mi badania prenatalne, ogólnie jest bardzo fajnym Ginem.
Później okazało się że oli chora ale nie wyobrażam sobie żeby jej nie było, dlatego mam sentyment do tego lekarza ;-)