reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Hej laski ja Na szybko bo na urodzinach u tesciowej :) Dzis bylam na wizycie naczekalam sie troszke ciaza mlodsza wypada na 6 tydz jest zarodek ale malutki i serduszka jeszcze widac nie bylo ale wszystko rozwija sie prawidlowo :) za 2 tygodnie znowu wizyta :) Zrobilam bete i komplet badan :) pewnie lada dzien powinno byc serduszko troszke mam niedosyt ale widzialam dzidziolka :)

Lilith ja w poprzedniej ciazy zobaczylam serduszko w 6t3d:) wiec moze cos juz byc ale jak nie bedzie to przypadkiem nie panikuj!;)

Dzieki :) Owulacja byla pozniej :) Zrobilam bete z zalecen lekarza by ocenic tydzien ciazy :) kusi mnie by za tydzien przyjsc haha :D A i poprosilam o recepte na luteine dopochwowo jedna dziennie tabletke na noc ;)

Gosiu dobre wieści, będzie dobrze

Kurcze kusi mnie aby zapisać się do tego mojego wybitnego Gina prywatnie, to jest 150 km od nas, tylko m mnie zabije, wiecie jak to chłop i jego podejście, doradzicie mi coś?

Dziewczyny ,piszecie w takim tempie ,ze ciezko nadazyc ;p ja spalam w nocy 4,5 godzinki
ale potem sie zle czulam i polozylam sie w dzien i spalam 3,5 h !!! pol dnia normalnie przespalam ;(
ale zaraz ide do sklepu ,to troszke na powietrze wyjde, wydaje sie,ze jest cieplo,zobaczymy ;)

Dorota nie przesadzałabym juz i tak byłaś u tylu lekarzy , jak znalazłas tu ok to sie fo trzymaj bo dobrze mieć takiego dobrego w miarę w zasięgu s umowmy sie 150 km to wcholere drogi.

reklama
Emka, Dorota obie przezylyscie swoje :-\

Gosia graaatttuuulllujje!! :-) najwazniejsze, ze prawidlowo sie rozwija :-D

Lilith ja w 6w3d nie widzialam serduszka, ale pojdz i zobaczysz co i jak :-)

Dorota ja wlasnie tak daleko bym nie jechala.. moj gin na nfz ma gabinet jakies 15km ode mnie a.prywatnie 10 km, a to zadne odleglosci w pprownaniu do 150km

Do góry