reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Nessi ja mam na 9, i jutro wg suwaczka bede mieć 6tydzień. Czy to oznacza że zaczęłam dopiero 6,czy skończyłam i zaczyna się 7? Bo już całkiem zglupialam :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Nessi ja mam na 9, i jutro wg suwaczka bede mieć 6tydzień. Czy to oznacza że zaczęłam dopiero 6,czy skończyłam i zaczyna się 7? Bo już całkiem zglupialam :(

Problem z określeniem jest tego typu, że w suwaczkach masz napisane ''jestem w ..... tygodniu i .......dniu ciąży''.
Prawidłowo powinno być ''moja ciąża trwa .......tygodni i.........dni'' wtedy nie byłoby zamieszania :) Więc kochana jutro skończysz 6 tydzień a trwać będzie 7
Mam nadzieję, że rozumiesz

Problem z określeniem jest tego typu, że w suwaczkach masz napisane ''jestem w ..... tygodniu i .......dniu ciąży''.
Prawidłowo powinno być ''moja ciąża trwa .......tygodni i.........dni'' wtedy nie byłoby zamieszania :) Więc kochana jutro skończysz 6 tydzień a trwać będzie 7
Mam nadzieję, że rozumiesz
Od razu lepiej :) dziękuję Ci bardzo :) i masz rację gdyby było napisane tak jak mówisz byłoby prościej :)

Serdeczne gratulacje! Zdjęcia sliczne! Aż miło się oglądało.
Co do tyg.ja mam termin na 7 i jutro zaczynam 7 tydzień, dzis skonczylam 6. Sprawdzalam na kilku suwaczkach. Z niektórymi jest taki problem, że nie uwzględniają długości cyklu a to ważne.

reklama
Serdeczne gratulacje! Zdjęcia sliczne! Aż miło się oglądało.
Co do tyg.ja mam termin na 7 i jutro zaczynam 7 tydzień, dzis skonczylam 6. Sprawdzalam na kilku suwaczkach. Z niektórymi jest taki problem, że nie uwzględniają długości cyklu a to ważne.
Lilith mam ten plus ze moje cykle są książkowe 28dni.:) Wiem że na e-dziecko można wpisać długość cyklu.

Do góry