reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Nessi na kiedy masz termin?6 tydzien ... w sobote zaczne 7, a wizyta dopiero 24 marca
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
NeSSi
Moderatorka
5 albo 6 listopadNessi na kiedy masz termin?
Mam nadzieję, ale jestem jakaś mega spokojna ... liczę, że moje przeczucie mnie nie myliTo na wizycie już na pewno będzie co oglądać :-)
D
Deleted member 158337
Gość
Nessi ja mam na 9, i jutro wg suwaczka bede mieć 6tydzień. Czy to oznacza że zaczęłam dopiero 6,czy skończyłam i zaczyna się 7? Bo już całkiem zglupialam
NeSSi
Moderatorka
Nessi ja mam na 9, i jutro wg suwaczka bede mieć 6tydzień. Czy to oznacza że zaczęłam dopiero 6,czy skończyłam i zaczyna się 7? Bo już całkiem zglupialam
Problem z określeniem jest tego typu, że w suwaczkach masz napisane ''jestem w ..... tygodniu i .......dniu ciąży''.
Prawidłowo powinno być ''moja ciąża trwa .......tygodni i.........dni'' wtedy nie byłoby zamieszania Więc kochana jutro skończysz 6 tydzień a trwać będzie 7
Mam nadzieję, że rozumiesz
D
Deleted member 158337
Gość
Od razu lepiej dziękuję Ci bardzo i masz rację gdyby było napisane tak jak mówisz byłoby prościejProblem z określeniem jest tego typu, że w suwaczkach masz napisane ''jestem w ..... tygodniu i .......dniu ciąży''.
Prawidłowo powinno być ''moja ciąża trwa .......tygodni i.........dni'' wtedy nie byłoby zamieszania Więc kochana jutro skończysz 6 tydzień a trwać będzie 7
Mam nadzieję, że rozumiesz
Serdeczne gratulacje! Zdjęcia sliczne! Aż miło się oglądało.
Co do tyg.ja mam termin na 7 i jutro zaczynam 7 tydzień, dzis skonczylam 6. Sprawdzalam na kilku suwaczkach. Z niektórymi jest taki problem, że nie uwzględniają długości cyklu a to ważne.
Co do tyg.ja mam termin na 7 i jutro zaczynam 7 tydzień, dzis skonczylam 6. Sprawdzalam na kilku suwaczkach. Z niektórymi jest taki problem, że nie uwzględniają długości cyklu a to ważne.
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Lilith mam ten plus ze moje cykle są książkowe 28dni. Wiem że na e-dziecko można wpisać długość cyklu.Serdeczne gratulacje! Zdjęcia sliczne! Aż miło się oglądało.