reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziewczyny przepiekne zdjęcia Maluszków, wszystkim serdeczne gratulacje.

Ja mam trochę problem bo z usg wynika ze ciąża jest dużo młodsza niż to z terminu miesiączki. Wygląda na 4/5 tydzień a jestrm teraz w 6 t 5 dz. Juz pisałam o tym na głównym. Będzie co ma być. Tymczasem tez dodaje fotkę. Ups nie potrafię dodać. Jak się to robi?

reklama
Katerineczka co jeszcze mówi lekarz?
Nie wiem czy pamiętasz ale u mnie w tej ciąży było najpierw że jak byłam na usg w 6 tyg i 1 dzień a z usg 4 tyg 2 dni, za 4 dni było już na usg 5 tyg 6 dni, wczoraj według Om u mnie 7 tyg 6 dni a usg 7 tyg / 7 tyg 2 dni.
Wiem że łatwo nie się mówi ale trzeba wierzyć że będzie dobrze.

Aob wiesz jesteś w takim tygodniu że ja bym poszła, nie chce cie kusić, może poczekaj kilka dni i zadecydujesz za kilka dni czy iść na tą wizytę czy nie ;-)

O wlasnie poczekam i zobacze co mi sie wymysli :-) choc glupio mi tak bo pewnie karte ciazy bedzie chcial zalozyc a ja juz mam no a nie che mu mowic, ze poszlan prywatnie i to noe do niego...:-\ zobaczymy:-)

Emka tez sie nie dziwie takich emocji jak uslyszy sie serduszko :-) sama pewnie bede plakac ;-)

Katerineczka ja juz odp.Ci na watku glownym.. bedzie dobrze i jest na ten czas mowie Ci:-)

Katerineczka co jeszcze mówi lekarz?
Nie wiem czy pamiętasz ale u mnie w tej ciąży było najpierw że jak byłam na usg w 6 tyg i 1 dzień a z usg 4 tyg 2 dni, za 4 dni było już na usg 5 tyg 6 dni, wczoraj według Om u mnie 7 tyg 6 dni a usg 7 tyg / 7 tyg 2 dni.
Wiem że łatwo nie się mówi ale trzeba wierzyć że będzie dobrze.

Dziękuję ci Dorotko, kochana jesteś tak pamietalam ale nie wiedziałam że tak szybko dzidzia nadrobila. A co było widać na tym pierwszym usg czyli w tym na 4 tydzień?

To moje usg

Załączniki

• received_10207631289134132.jpeg
    received_10207631289134132.jpeg
    126,4 KB · Wyświetleń: 110
@aob66 przeciez mozesz zalozyc druga karte ciazy i nic sie nie przyznawac ja tez bede miala 2 bo od gina z nfz i z prywatnego gabinetu

reklama
Papciarkowa a to oni tam nic nie wiedza, ze juz ktos "mnie ma"? Wiem glupie pytanie, ale ja sie takim czyms stresuje :p mysle, ze pojde, bo chociaz teraz wezme to skierowanie na badanie.. ja sobie dzis policzylam mniej wiecej ile moga mnie kosztowac prywatnie to masakra! =-O okolo 250-300zl

Do góry