reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Ja tez jutro idę zrobić komplet badań tarczycowych (mam tylko tsh) bo w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa. Jak babka usłyszała wynik i ze jestem w ciazy, to powiedziała ze mam przyjść to wciśnie mnie miedzy pacjentami.
Czuje sie mega skołowana.. Tarczyca to ostatnie co myślałam ze bedzie u mnie problemem:/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja juz z TZ ugadalam ze jutro zrobie badania i jutro tez umowie sie u endo na przyszly tydzien.
Ivi mozemy sobie piatke przybic z tym skolowaniem..

Tak sie boje jutrzejszej wizyty :( juz dzisiaj w nocy mi sie koszmary snily... Boje sie ze pojde i sie okaze poronienie zatrzymane, ze serce przestalo bic :( umre chyba do jutra..

f2w39jcgdz0az452.png

73gerwddon4rtyy0.png

Gosia ja tez mam czasem takie mysli tymbardziej ze piersi juz mnie tak nie bola jak na poczatku. Eh dobrze byloby czuc juz ruchy dzidzi i wtedy bysmy mniej swirowaly
..

Gosia ja się boję tak samo a wizyte mam dopiero za 6 dni.

Dorotko pisz co u Ciebie bo my się tu martwimy o Ciebie a nie myśl ze nas czymś dolujesz. Tym bardziej jak Ci to pomaga zawsze wysluchamy Cię kochana :*

Gosia to tak jak ja jak wczoraj usg sie zaczęło... Bez powiększenia na początku.. I ja serducha nie widziałam... A potem sie okazało ze wszystko jest ok!!! Wiec... Uszy do góry! Mimo lęków, plamien, kompletnym braku objawów- moze być wszystko ok:)

Dorotko - cały czas o Tobie myśle kochana ...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dorota udzielaj sie, wazne bys mogla sie wygadac a nam to nie przeszladza!

Ale jestem wsciekla,za kciuki dziekuje ale scanu nima bo I'm o prenatalne chodzilo a ja I tak dopiero 10tc.. ale cymbaly.. Nawet starsza wzielam.. maz sie ulitowal I chyba ide za tydzien.. Jeszcze zobacze jakie beda promocje na gruponie.
Za kciuki dziekuje.

Ivi to mialas jak ja u lekarki,co palecem pkazywali a ja slepa.

Gosia ja mam od poczatku koszmary,wy tez mi sie snilyscie nienajlepiej.ponoc to normalne.

Do góry