reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziewczyny dziekuje:-* uff troche mnie uspokoilyscie. Przyznaje bez bicia ze na googlach wyczytalam skutki podwyzszonego tsh w ciazy i to mnie dobilo. Jak TZ wrocil z pracy to zaczelam plakac jak male dziecko o ten wynik. TZ stwierdzil ze kolejnej ciazy nie bedzie mi prowadzil ten gin ;-)

Milagros, do tej pory mialam podstawowe: morfologie, cukier, mocz, hbs, kile, hiv no i to tsh..

Ja tez juz mam spory brzuszek...

reklama
Princeska to zmień sobie teraz gina - najlepiej popytaj wsród koleżanek ktore rodziły ja tak zrobiłam ze jestem ostatecznie u gościa ktory "odbierał" 2 porody mojej koleżanki , a i 2 razy byłam w poprzedniej ciazy w szpitalu gdzie jest ordynatorem to tez widziałam jaka jest opieka . To wazne . Poród jak poród ale cała reszta serio ok :)

Dziewczyny ja nie dostałam skierowania na tsh, bo teraz część profesorów wmawia ginekologom ze to nie ma znaczenia. I moja Pani doktor sama powiedziała że już jest głupia w tej kwestii, ale zrobię dla własnego spokoju.

EmKa teraz chyba nie bede juz kolowac. Wlasnie on jest ginem z polecenia. Na necie tez ma ogolnie dobre opinie. No i pracuje w szpitalu w ktorym chce rodzic. Wkurzyl nas tym l4 lezacym i teraz tym tsh ze powiedzial ze jest w normie a tu jednak sie okazuje ze nie jest. Jutro albo w sobote podjade zrobic tsh i ft (jesli pojde prywatnie do lab. to nie musze miec na to zadnego skierowania, prawda?)

reklama
Do góry