reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Milla od której godziny musisz byc na czczo?
MD jem od święta ale wtedy mam mega problem z dwójką nie wiem poprostu mnie zatyka, jem przeważnie wrapy albo fryty i kanapki z rybka.

reklama
Ja fast fooda zaliczę jutro przed lub po wizycie [emoji48] taki mam plan.

Milia u mnie trzeba być na czczo 6h przed stawieniem się w szpitalu o 8rano. Ale pewnie dzień przed to i ja nie będę miała siły na jedzenie z nerwów [emoji22]

Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]

Princeska a jak u Ciebie było podczas tej cesarki? Nie było żadnych problemów? Jak to jest z tym znieczuleniem w kręgosłup? Bardzo boli? Jak tam przeszlas pionizacje?

Jedne piszą że od razu po tych 10h chodzą a inne że nie wiedzą jak z łóżka zejść. Czuję że trafię do tej drugiej grupy [emoji58]

Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]

Hej dziewczyny, ja dzisiaj juz po wizycie , zaczęliśmy 38 tydzien . Ale jestem spuchnięta i mam ciśnienie na granicy. Gin zadecydowała ze jeszcze tydzien i bedzie wywoływać . Aż sie popłakałam z nerwów. Mam rozwarcie na 1 cm, szyjka juz prawie zgładzona , gin dotykała główki która juz jest tak na dole ze nawet nie było szansy zmierzyć. Jestem w jakimś szoku , siedzę i rycze.gbs negatywny.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Emalkadream wcześniej dostaje się znieczulenie miejscowe, a potem w kręgosłup - przynajmniej ja tak miałam.
No i chyba najłatwiej jest wstać po pierwszym cc, no, ale to Mamo-czworki pewnie będzie wiedzieć najlepiej.

Ewa nie stresuj sie. Już niedługo. Wszystko będzie dobrze.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Ewa nie stresuj się, wszystko będzie dobrze. Ciąża donoszona, pozostaje się cieszyć, że już niedługo będziesz tulic swój mały skarb ;)

Kciukasy na wizyty i cc ;)

Co do znieczulenia zoo to tak jak Joasia pisze, położna mówiła mi że najpierw znieczulaja miejscowo i dopiero później w kręgosłup. :)

Do góry