reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ivi porodu. Jakoś do dziś było ok i pewnie jakby mnie wcześniej wzięło to bym poszła za ciosem.
A teraz już zaczynam się stresować trochę i myślę niech ten dzid tam siedzi jeszcze.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
dziewczyny ja też się bardzo boje :( porodu to swoją drogą ale bardziej tego co będzie po, o Malutkiego jak będzie sobie radził czy dadzą mi go przytulić

Joasia - strachu przed porodem się nie dziwię, boi się na pewno kazda z nas. Chyba bardziej te, które już rodziły :D ale kurcze urodzić i tak musimy, to lepiej niech maluszki już będą gotowe i niech "powiększą swoją przestrzeń życiową".. Mnie już dzieci zaczynają pytać np "mamusiu, a jak już dzidzi nie będzie w brzuszku to ułożysz ze mną puzelki na podłodze?" albo "mamusiu, ale Ty szybko potrafisz biegać jak dzidzi w brzuszku nie masz, prawda?". Ja wymiękam przy takich tekstach :( wyrzuty sumienia pełną gębą :(

No wlasnie pisałam na ogólnym gdzie sie podziała Milagros... tak czułam ze cos sie dzieje bo cisza caly dzień, także Miła kciuki trzymam &&& pisz szybciutko co u Ciebie wszystkie czekamy !
Ja tez sie boje porodu. Ciagle myśle ojej juz mi tak cieżko, juz mam dość tej ospałości ale boje sie urodzić.

Haha, Joasia, też sobie myslałam, że poszłabym spać, ale chciałam zaczekać na wieści od Milagros ;)

Milagros, najważniejsze, że wszystko jet ok :) Lekarz nie powinien traktować Cię jak panikary, choć ja też mam wrażenie, że mnie za każdym razem położne tak traktowały na ktg;) Byłam tylko 3x i 2x usłyszałam: "a pani już u nas była", tak jakby jedno ktg na ciążę przysługiwało czy co... Nie ma się czym przejmować, jak są wątpliwości, to trzeba sprawdzić.
A co poza tym na wizycie? Idziesz do ortopedy jeszcze?

hehehe ja też chce rodzić w czwartek :D to co, kolejkę ustawiamy? :p
btw czy mogę prosić o kciuki za moją szyjkę? by była już miękka.. i mocno skrócona.. i w ogole gotowa? plisss... :)

Mój gin też ma czwartki, choć chyba bardziej na patologii niż porodówce, bo ostatnio widziałam tam tylko młodych, ale pewnie przychodzi do trudniejszych przypadków. Jakby się udało w czwartek to od razu mu wyślę sms, że jestem [emoji16]
No i planuje też teraz w czwartek iść na ktg, to może na niego się natknę "przypadkiem".

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Ojojojojojoj milagros ja też myślałam że u Ciebie to już :D dobrze ze to ciśnienie się uspokoiło :)
Co do strachu przed porodem to chyba każda się boi, ale nikt za nas tego nie zrobi więc nie ma co panikowac :p ja stresuje się najbardziej tym że nie wiem co mnie czeka :D
Co do kolejki porodowej to ja nawet na jutro się piszę :D ale pewnie dziecię nie będzie współpracować i jeszcze przenoszę ciążę. :p

Do góry