reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Cześć wam dziewczyny
Właśnie czytalam o waszych pessarach że przy sciaganiusciaganiu boli odrazu przypomniał mi się mój szew który był ściągany w szpitalu 3 tyg temu
Boże jaki to był ból nie życzę tego nikomu nawet wrogowi choć ich nie mam.
Przy zakładaniu szwu zostawili mi za krótka nitke zamiast dłuższą i to było na moje nieszczęście.
Lekarz nie mógł znaleźć tej nitki więc grzebal tam z pół godziny
Pielęgniarka przyniosła chyba wszystkie wzierniki jakie są w szpitalu od najmniejszych do największych.
A ten największy to jak dla krowy.
Nigdy bym nie pomyślała że to taki ból.
Dzięki Bogu już po dlatego jak czytałam o pessarze jak KOROSZNUREK pisała to pomyślałam o sobie.
Dlatego porodu już się nie boję bo gorzej chyba już nic nie boli.
Pozdrawiam

Ja za godzinę wyjeżdżam. Najpierw ktg a potem.. zobaczymy. Torby nie biorę :p ale nie nastawiam sie na nic, bo troche straciłam nadzieje ze młody zechce ciut szybciej wyjść .. :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Joasia - moja gin, z zasady, jeśli szyjka pozwala to "pomaga" jej. Ale jeśli szyjka będzie niegotowa, to nic nie zrobimy.. więc muszę po prostu wytrzymać do wizyty żeby się dowiedzieć :D

Millagros mam podobne podejście. Chociaż miałam ochotę na nutelle Ale jak zobaczyłam swój celulit na tyłku to mi przeszlo. Za to na obiad dziś mandarynki winogron i ananas z puszki [emoji12]zostanę frutarianinem [emoji38]

Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]

My byliśmy 2 tygodnie temu w sphinxie na "koniec sezonu", a wczoraj chciałam żeby R. zjadł sobie burgera bo mi w kółko o nich opowiadał po pobycie w wawie i poszliśmy i zaliczyliśmy po burgerze, choć dla siebie nie planowałam.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Do góry