reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Prawie całą noc po wyjęciu tego pessara mialam ciągły jakby skurcz właśnie w dole brzucha ale po założeniu pamiętam było podobnie. Szynka zamknięta 2 cm ☺ dziś byłam na usg maluszek w granicach 3340- 3420 razy ☺ ma się dobrze kolejny lekarz który stwierdził że dziecko będzie bardzo uparte bo robi wszystko żeby nie dac się pomierzyc ☺ i nas lepiej dostaje posilki- aż uszy mi sie trzęsą hehe póki co dzisiaj na kibelku nie byłam. Nie ma jeszcze wyniku posiewu kału więc ciągle nie wiem co to było...aaaa łożysko 2/3 stopień.
Ostatnia edycja:
Pterusinska
Gratuluję udanych wizyt
Aż jestem ciekawa ile moja już waży, w 35tc miała 2800
My nadal w dwupaku, w nocy bóle, ale od rana jakby spokojniej. Nie mam dziś siły na nic, zawroty głowy co chwila, takiej niemocy już dawno nie miałam..
Aż jestem ciekawa ile moja już waży, w 35tc miała 2800
My nadal w dwupaku, w nocy bóle, ale od rana jakby spokojniej. Nie mam dziś siły na nic, zawroty głowy co chwila, takiej niemocy już dawno nie miałam..
emalkadream
No wiedziałam że coś się dzieje bo milagros się nie odzywa
Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]
Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]
Joasia_1986
Milagros ej ej ej... spokojnie tam dziewczyny.
Ja to dziś sobie myślę, że chyba zaczne jechać na melisce, bo strach zaczyna mnie oblatywać.
Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]
Ja to dziś sobie myślę, że chyba zaczne jechać na melisce, bo strach zaczyna mnie oblatywać.
Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]
reklama