reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Iza gratulacje! Teraz będzie tylko lepiej.

Tak myślałam że Kejti co tam wie [emoji6]

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Iza gratulacje!! ;)

Ach nic nie mówcie tydzień juz tu siedzę .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja po wizycie mały waży 3300 z granicą błędu pół kg wiec może juz być spory , czekamy do środy jak nic nie ruszy to do szpitala bo mój lekarz ma dyżur wtedy ... co dziwne w sobotę w szpitalu lekarz mówił ze szyjki brak a on ze szyjka zachowana , łożysko ponad 3 stopień

Miła super, termin znany to nic tylko odliczać dni:)

Nika tez dobrze ze juz wiesz na czym stoisz. Ale za duże ryzyko jest by czekać dłużej, bo patrzę ze ty dopiero 35 tc, a termin koniec listopada. Twoje Maleństwo duże czy małe?

Emka u Was jak? Co to za zastrzyk? Trzymaj sie ciepło!

Linka do środy jeszcze trochę czasu;) moze samo sie rozkręci tak na fest.

Iza gratulacje juz pisałam na ogólnym. Super ze udało sie uniknąć nacięcia krocza:) A Mały niech rośnie zdrowo, brawa za kp:)

Milagros mi na ostatniej wizycie tydzień temu juz tez nie zbadał usg tylko ręka i powiedział ze szyjka prawie zgładzona (cokolwiek to znaczy) jak wcześniej miałam ok 1,8-1,9cm. Ale powiedział ze na tym etapie juz sie szyjka martwić nie będziemy. Sama w sumie nie wiem ile jeszcze pochodzę. Tak bym chciała dotrwać do terminu. Teraz wizyta 27.10. Jedyny pozytyw to odebrałam dziś ten Gbs i jest ujemny. Chociaż tyle bo sie bałam ze jakby szybciej poród szedł to z tym antybiotykiem. A jak brak szyjki i Młoda nisko to kto wie co bedzie i jak długo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Milia super wieści :)
Ja 27 to mam nast wizytę a Ty już będziesz dzidziusia mieć ♡

Linka no co badanie to inaczej z szyjką . Super waga

Iza gratki a zaraz lecę na ogólny czytać ♡

Ja po wizycie.
Wód dużo , łożysko piękne (2 stopień ) wszystko trzyma , szyjka twarda i jeszcze ho ho. Kazał zacząć sprzątać i za tydzień wizyta...brzuch wysoko także wszystko jeszcze daleko w tyle. Gbs jak się domyslalam dodatni tak jak poprzednio :/ Pytałam się o leczenie to.powiedział że to bardzo trudne ale możemy się podjąć jedynie po porodzie i po kp.
Jak sprawdzał stan wód to Junior był odwrócony twarzą do ekranu i uśmiechał się , nie chciał polykac wód więc czekaliśmy a on za chwilkę pogrozil palcem i zaczął.pić. Śmiesznie to wszystko wyglądało [emoji6][emoji6][emoji6]
Waga stoi na 80. Przytylam 12 kg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry