reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Kejtii-nie denerwuj mnie :p
Milia-tak, czytalam Twoj post. Ja nawet nie wiem jaka one maja sile bo polozna zabrala zapis... pytala tylko czy brzuch nie boli jak na miesiaczke bo skurcze sie zapisuja

Jesli mialas do dzis to kolejne przy wypisie ze szpitala jak dobrze mysle za czas pobytu w szpitalu

To Ty i Nika tak blisko ze jeden szpital?

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

Karola to super piękna waga

Nika dobrze ze się unormowalo jak na razie

Mamcia super wiadomości [emoji6]

Martini widzę że też ciśnienie reguluje się

K8sad no to konkretni faceci :)
ale to dobrze

Skrzatq mała księżniczka ♡

Ewa no to super. Na spokojnie będzie rosła

Agulek piękne zdjęcie ♡
Współczuję samopoczucia

Princeseczko niektóre takie są babole ale musisz wyluzować i nie zwracać uwagi na nich...
Już tyle waży? Super A który Ty tydzien jesteś ...ok doczytałam już [emoji6]
Ze szpitala dostajesz zwolnienie także spokojnie

Netta no to już niedługo :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje udanych wizyt [emoji6]

Priinceseczka dobrze że reakcja lekarza była szybka i konkretna... najważniejsze jest Wasze zdrowie a babie nikt chyba dawno dobrze nie zrobił [emoji6] olej ja i ciesz się że to już niedługo[emoji2] a zwolnienie to jak dziewczyny napisały na czas pobytu dostaniesz a chyba już nie wyjdziesz przed porodem nie?

37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Dziękuję wszystkim za miłe słowa.

K8sad- faktycznie jak na bliźniaki to spora waga i baaaaardzo dobrze:tak:

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty.
Co do znieczulenia przy szyciu krocza to mnie znieczulali miejscowo- z tego co pamiętam po 15 latach to było to mało przyjemne ale po porodzie odczuwałam już odczuwa taką ulgę i euforię,że dziecko już jest na świecie, że to szycie to mały pikuś - do przeżycia.
Mnie przy pierwszym porodzie uspili- anestezjolog -bo łożysko całe nie odeszło i robili lyzeczkowanie. Przy okazji zszyli. Nic nie czułam.
Przy drugim porodzie - łożysko całe wyszło ale musieli założyć jeden szew. Na pytanie o znieczulenie oni do mnie ze po porodzie to nie poczuje szycia. Porodu nie odczulam i urodziłam w ciszy. Ale szycie pamiętam. Bolało gorzej niż poród. Masakra. Krzyczałam z bólu a to tylko jeden szew. Jeden.!!

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Princeseczka dokładnie to samo dzisiaj usłyszałam, ze cisnienie w normie ja zdrowa i tu leze i ze dziwne. Heh masakra...
Princeseczka masz dobrego lekarza, bo z ciśnieniem nie ma żartów a w szpitalu beda Ci robić ktg i bedziesz pod kontrola. To leżymy obydwie do rozwiązania z tym ze ja troche dłużej. Szkoda tylko ze nie ten sam szpital.

Skrzat u nas liczy sie ruchy w ciagu 12 godzin ma byc dziesiec. Z tym ze miedzy jednym a drugim musi byc ok pol godz. przerwy, jak sa cześciej to jako drugi liczy sie dopiero ten po pol godziny. Polozna uczulają, zeby czasem nie naliczyć dziesięciu ruchów w ciagu godziny, bo to nie jest prawidłowe liczenie.

Moja karta z ruchami wyglada tsk:
1476391523-wnbsih.jpeg

O l4 musisz sie upomnieć w dniu wyjścia ze szpitala. Jesli w pracy wymagają czegos na juz to mozesz wziąć zaświadczenie ze jestes w szpitalu i ktos musi im podrzucić. U mnie narazie nie chcieli, chyba ze do konca miesiaca nie wyjdę to wtedy moj musi im zawieźć.

Keejti my z Princeseczką z tego samego miasta ale rodzimy w rożnych szpitalach.

Dziewczyny dziś wizytujące gratuluje udanych wizyt!

Jestem w 34tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Tak pamietalam że Wy obie z Radomia i że jednak o różnych szpitalach mowilyscie.

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

Do góry