reklama
nika2000
Fanka BB :)
Z tym liczeniem ruchów to tez mogą byc rożne szkoły i jedni zalecają tak, inni inaczej. U nas w szpitalu rozdają takie karty i ma byc 10 ruchów w ciagu 12 godzin, przy czym odstęp miedziany jednym a drugim min, 20min,
Jestem w 34tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]
Jestem w 34tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]
EM Ka
Dziewczyny cieszę sie ze u Was wszystko ok
Ja wczoraj dostałam skierowanie do szpitala ... mały za mało przybiera ostatnio mało wód i lipa... generalnie pewnie juz zostanę do rozwiązania . Tak jak szedł ładnie do przodu z waga tak teraz stoi... ale wszystkie przepływu wszystko ok wiec jestesmy dobrej myśli .
Ja wczoraj dostałam skierowanie do szpitala ... mały za mało przybiera ostatnio mało wód i lipa... generalnie pewnie juz zostanę do rozwiązania . Tak jak szedł ładnie do przodu z waga tak teraz stoi... ale wszystkie przepływu wszystko ok wiec jestesmy dobrej myśli .
Netta, może nie, bo mnie tam od sierpnia boli i wprawdzie lekarka na NFZ stwierdziła rozwarcie na palec, ale lekarz w szpitalu nie doszukał się, a i moja prywatna ginka do tej pory nie widzi
Na pewno coraz niżej maluszki i mocniej naciskają. Choć na tym etapie, to i rozwarcie już może być normalne.
Na pewno coraz niżej maluszki i mocniej naciskają. Choć na tym etapie, to i rozwarcie już może być normalne.
EM Ka
Netta jeszcze zaciskaj
Dzieki dziewczyny no sama wole byc tu niz potem pluc sobie w gębę , mały wazy ok 3kg a szedł na dużo wyższy wynik przez 2 tyg przybrał zaledwie +- 150gr wczesniej to samo... a wód na doleje granicy normy 8 cm , wczoraj było jeszcze 11... wiec tez sie cieszę
Ze tu jestem w obecnej sytuacji .
Dzieki dziewczyny no sama wole byc tu niz potem pluc sobie w gębę , mały wazy ok 3kg a szedł na dużo wyższy wynik przez 2 tyg przybrał zaledwie +- 150gr wczesniej to samo... a wód na doleje granicy normy 8 cm , wczoraj było jeszcze 11... wiec tez sie cieszę
Ze tu jestem w obecnej sytuacji .
reklama
mama-czwórki
Emka-Rozumiem, że problemem jest niski przyrost ale 3 kg to wcale nie jest zła waga dla noworodka.
U Ciebie już ciąża prawie donoszona- na pewno będzie dobrze. Mówią coś na temat porodu? Trzymaj się cieplutko.
U Ciebie już ciąża prawie donoszona- na pewno będzie dobrze. Mówią coś na temat porodu? Trzymaj się cieplutko.