reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Martini ładne ciśnienie, super ze spadło

Mamo czworki ale juz duży Dzidziuś!, ale to bardzo dobrze do cc nie ma do znaczenia a już bedzie taki miesięczniak z niego :), gratuluję udanej wizyty i dziękuję ze podpytalas w sprawie znieczulenia.

Ja dzisiaj wizyta. Duże te Wasze dzieciaczki. Moja 2 kg miałam 2 tygodnie temu, a w sobotę zaczyna sie 36 tydzień. No nic kruszynka mi sie szykuje.

Dziewczyny dobrze ze ciśnienie unormowane, odpoczywajcie i nie szalejci:)

Mamo4 super ze wizyta udana, kulaj sie kulaj jeszcze niepełny miesiąc:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Netta, Skrzat &&& za dziś.

Myślałam, że po porodzie SN szyją bez znieczulenia, chyba że ktoś miał znieczulenie do porodu. Jeżeli to się pozmieniało, to chyba pozytywna wiadomość, chociaż nie przeżyłam, więc nie wiem, czy boli.
Uważam jednak, że żyjemy w takich czasach, kiedy dostępne są różne metody łagodzenia/uśmierzania bólu i każda kobieta powinna mieć do tego dostęp :)

Mamo czworki-moj tez ma duzy brzuszek ale i tak wieksza ma glowke. Lekarz tez mowi ze to nic niepokojacego takze pozstaje nam wierzyc na slowo :-) juz niedlugo poznamy naszych szkrabow! Super wiesci przynioslas! Mam nadzieje ze ja tez uslysze od gina ze wsio oki :-)

&&& za dziś

Mama czwórki aż miło czytać takie wiadomości :)

mój mały ma znowu brzuszek do tyłu ale mieści się w normach to jestem spokojna

reklama
Dziękuję wszystkim za miłe słowa.

K8sad- faktycznie jak na bliźniaki to spora waga i baaaaardzo dobrze:tak:

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty.
Co do znieczulenia przy szyciu krocza to mnie znieczulali miejscowo- z tego co pamiętam po 15 latach to było to mało przyjemne ale po porodzie odczuwałam już odczuwa taką ulgę i euforię,że dziecko już jest na świecie, że to szycie to mały pikuś - do przeżycia.

Do góry