reklama
katerineczka
Fanka BB :)
Martini ładne ciśnienie, super ze spadło
Mamo czworki ale juz duży Dzidziuś!, ale to bardzo dobrze do cc nie ma do znaczenia a już bedzie taki miesięczniak z niego , gratuluję udanej wizyty i dziękuję ze podpytalas w sprawie znieczulenia.
Mamo czworki ale juz duży Dzidziuś!, ale to bardzo dobrze do cc nie ma do znaczenia a już bedzie taki miesięczniak z niego , gratuluję udanej wizyty i dziękuję ze podpytalas w sprawie znieczulenia.
Ja dzisiaj wizyta. Duże te Wasze dzieciaczki. Moja 2 kg miałam 2 tygodnie temu, a w sobotę zaczyna sie 36 tydzień. No nic kruszynka mi sie szykuje.
Dziewczyny dobrze ze ciśnienie unormowane, odpoczywajcie i nie szalejci
Mamo4 super ze wizyta udana, kulaj sie kulaj jeszcze niepełny miesiąc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny dobrze ze ciśnienie unormowane, odpoczywajcie i nie szalejci
Mamo4 super ze wizyta udana, kulaj sie kulaj jeszcze niepełny miesiąc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Netta, Skrzat &&& za dziś.
Myślałam, że po porodzie SN szyją bez znieczulenia, chyba że ktoś miał znieczulenie do porodu. Jeżeli to się pozmieniało, to chyba pozytywna wiadomość, chociaż nie przeżyłam, więc nie wiem, czy boli.
Uważam jednak, że żyjemy w takich czasach, kiedy dostępne są różne metody łagodzenia/uśmierzania bólu i każda kobieta powinna mieć do tego dostęp
Myślałam, że po porodzie SN szyją bez znieczulenia, chyba że ktoś miał znieczulenie do porodu. Jeżeli to się pozmieniało, to chyba pozytywna wiadomość, chociaż nie przeżyłam, więc nie wiem, czy boli.
Uważam jednak, że żyjemy w takich czasach, kiedy dostępne są różne metody łagodzenia/uśmierzania bólu i każda kobieta powinna mieć do tego dostęp
Priinceseczka
Mamo czworki-moj tez ma duzy brzuszek ale i tak wieksza ma glowke. Lekarz tez mowi ze to nic niepokojacego takze pozstaje nam wierzyc na slowo :-) juz niedlugo poznamy naszych szkrabow! Super wiesci przynioslas! Mam nadzieje ze ja tez uslysze od gina ze wsio oki :-)
Ja po wizycie. dzieci mają po 2 kg. Duzi jak na bliźniaki. Szyjka z 29mm na 40 skoczyła. Ponoć tak się zdaza. Poród sn znikomy. Wstępny termin cc na 17.11 z powodu poprzecznego ustawienia drugiego bliźniaka.
32 tydzień ciąży.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
32 tydzień ciąży.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
mama-czwórki
Dziękuję wszystkim za miłe słowa.
K8sad- faktycznie jak na bliźniaki to spora waga i baaaaardzo dobrze
Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty.
Co do znieczulenia przy szyciu krocza to mnie znieczulali miejscowo- z tego co pamiętam po 15 latach to było to mało przyjemne ale po porodzie odczuwałam już odczuwa taką ulgę i euforię,że dziecko już jest na świecie, że to szycie to mały pikuś - do przeżycia.
K8sad- faktycznie jak na bliźniaki to spora waga i baaaaardzo dobrze
Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty.
Co do znieczulenia przy szyciu krocza to mnie znieczulali miejscowo- z tego co pamiętam po 15 latach to było to mało przyjemne ale po porodzie odczuwałam już odczuwa taką ulgę i euforię,że dziecko już jest na świecie, że to szycie to mały pikuś - do przeżycia.