reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Czy taka szczupła to nie wiem. Gin mówiła że 3600-3700 może ważyć i około 56cm :)
Torbiel w sn nie przeszkadza, ale rodzaj porodu zależy od ułożenia małej. Na chwilę obecną była by cesarka, ale póki co czekamy.

reklama
Pterusińska gratuluje udanej wizyty.
Lekarz daje jeszcze szanse na obrót? U mnie mała też po skosie sobie siedzi. Zaczynam się oswajać z myślą o cc. :(

Emalka tutaj do samego końca liczą że się obróci, aczkolwiek ja już nie bardzo w to wierzę. Na każdej wizycie od 28 tygodnia mówili że jeszcze ma czas i poczekamy do 36, mamy 36 a nadal czekamy " a nóż widelec może się uda'...

Osobiście wolałabym sn, ale co z tego wyjdzie..

Pterusinska-nie strasz ze z 2800 moze skoczyc do 3700 o_O moj tydzien temu wazyl 3300 to mozliwe ze do prawie 5 dobije? o_O oj zaczyna mnie to przerazac. Ale dzisiaj jupilam Pampersy 2 bo smialam sie do mojego ze w new borny wkoncu sie nie zmiesci ;-)

Dziewczyny jestem załamana... Właśnie wracamy z wizyty u gina, na której dowiedzieliśmy się ze nasza córka znów jest ułożona główką w górę a posladkami w dół!!!! No co za uparciuch! Ginekolog prosi żebym jeszcze nie przeżywała, bo może się odwrócić...
Poza tym waży prawie 2800!!!
Jak zajade do domu to wstawię zdjęcie, bo mamy śliczne :)

Czy u którejś z Was w poprzednich ciążach zdarzył się taki przypadek jak mój i dziecko się odwrocilo?

Jestem w 35 tygodniu ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę :) TP 11.11.16

reklama
tak, można leżeć na plecach i unosić biodra do góry trzymać z 10 sekund i tak 5 razy. Albo odwrotnie: przyjąć pozycje łokciową. czyli przedramiona na podłodze, a tyłek w górze. czyli jak do mycia podłogi ;)

Do góry