reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Czy taka szczupła to nie wiem. Gin mówiła że 3600-3700 może ważyć i około 56cm :)
Torbiel w sn nie przeszkadza, ale rodzaj porodu zależy od ułożenia małej. Na chwilę obecną była by cesarka, ale póki co czekamy.

reklama
Pterusińska gratuluje udanej wizyty.
Lekarz daje jeszcze szanse na obrót? U mnie mała też po skosie sobie siedzi. Zaczynam się oswajać z myślą o cc. :(

Emalka tutaj do samego końca liczą że się obróci, aczkolwiek ja już nie bardzo w to wierzę. Na każdej wizycie od 28 tygodnia mówili że jeszcze ma czas i poczekamy do 36, mamy 36 a nadal czekamy " a nóż widelec może się uda'...

Osobiście wolałabym sn, ale co z tego wyjdzie..

Pterusinska-nie strasz ze z 2800 moze skoczyc do 3700 o_O moj tydzien temu wazyl 3300 to mozliwe ze do prawie 5 dobije? o_O oj zaczyna mnie to przerazac. Ale dzisiaj jupilam Pampersy 2 bo smialam sie do mojego ze w new borny wkoncu sie nie zmiesci ;-)

Dziewczyny jestem załamana... Właśnie wracamy z wizyty u gina, na której dowiedzieliśmy się ze nasza córka znów jest ułożona główką w górę a posladkami w dół!!!! No co za uparciuch! Ginekolog prosi żebym jeszcze nie przeżywała, bo może się odwrócić...
Poza tym waży prawie 2800!!!
Jak zajade do domu to wstawię zdjęcie, bo mamy śliczne :)

Czy u którejś z Was w poprzednich ciążach zdarzył się taki przypadek jak mój i dziecko się odwrocilo?

Jestem w 35 tygodniu ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę :) TP 11.11.16

reklama
tak, można leżeć na plecach i unosić biodra do góry trzymać z 10 sekund i tak 5 razy. Albo odwrotnie: przyjąć pozycje łokciową. czyli przedramiona na podłodze, a tyłek w górze. czyli jak do mycia podłogi ;)

Do góry