reklama
Znalazłam cos takiego mimo ze ja raczej staram sie nie czytać, albo czytac z przymróżeniem oka bo dziennikarze to piszą i czasem nie wiedza o czym to nawet całkiem z sensem napisali sie wydaje:
Link do: Ułożenie dziecka w brzuchu: położenie główkowe, miednicowe i poprzeczne - Strona: 1 - Poród - m.mjakmama.pl
o nieprawidłowościach macicy i miednicy przy ułożeniu poprzecznym mówił mi mój gin.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Ułożenie dziecka w brzuchu: położenie główkowe, miednicowe i poprzeczne - Strona: 1 - Poród - m.mjakmama.pl
o nieprawidłowościach macicy i miednicy przy ułożeniu poprzecznym mówił mi mój gin.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nika2000
Fanka BB :)
Ziemniaczek tak jak emka napisała mozna sie zarazić przez seks bo ten gbs to po prostu paciorkowiec. Zawsze w takim wypadku leczy sie dwie strony.
Linka widac ze lekarz z doświadczeniem, bo raczej mało ktory by sie tego tak podjął. oby synuś juz tak został.
Diabliczka super, ze wizyta udana i zazdroszczę ze znasz juz datę. Tez bym tak chciała.
A co do liczenia tygodni to wszystkie aplikacje liczą rozpoczęty tydzien ciazy a nie pełny. Żadna różnica, bo wiadomo, ze dla lekarza liczy sie tydzien zakończony a nie rozpoczęty.
Ja mam 32+4 czyli dla mnie to 33 tydzien, ale jak idę do lekarza to mowię, ze 32tc
Jestem w 33tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]
Linka widac ze lekarz z doświadczeniem, bo raczej mało ktory by sie tego tak podjął. oby synuś juz tak został.
Diabliczka super, ze wizyta udana i zazdroszczę ze znasz juz datę. Tez bym tak chciała.
A co do liczenia tygodni to wszystkie aplikacje liczą rozpoczęty tydzien ciazy a nie pełny. Żadna różnica, bo wiadomo, ze dla lekarza liczy sie tydzien zakończony a nie rozpoczęty.
Ja mam 32+4 czyli dla mnie to 33 tydzien, ale jak idę do lekarza to mowię, ze 32tc
Jestem w 33tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]
linka1985
Emka pisałam już kilka razy nie miałam @ bo po ostatnim porodzie byłam na zastrzyku depo provera i nie planowałam więcej dzieci i ot taki dar wielki od losu dostałam w postaci 5 syna teraz to chyba zastosuje totalna abstynencje seksualna żeby niemieć więcej szkrabow
Pterusinska
Hej dziewczyny
My już szykujemy się na wizytę.
Ciekawe czy moje dziecię zmieniło pozycję ( szczerze wątpię).
Któraś jeszcze dziś wizytuje?
My już szykujemy się na wizytę.
Ciekawe czy moje dziecię zmieniło pozycję ( szczerze wątpię).
Któraś jeszcze dziś wizytuje?
Linka, haha, najskuteczniejsza metoda, tylko jak tak żyć?
Em Ka, to do mnie o szwie? Ja nie mam nic założonego, szyjka mi się skraca, ale nie jakoś niebezpiecznie, także nie było takiej potrzeby, jednak ze względu na to, że miałam wcześniaka, obawiam się przedwczesnego porodu, no i te skurcze i twardy brzuch... Wiem, że to nie reguła i mogłabym tym razem nawet przenosić, ale taki irracjonalny lęk jest. Jutro jadę na ktg, zobaczymy, czy coś tam się dzieje, czy to tylko moje obawy.
Pterusińska, kciuki za wizytę
Em Ka, to do mnie o szwie? Ja nie mam nic założonego, szyjka mi się skraca, ale nie jakoś niebezpiecznie, także nie było takiej potrzeby, jednak ze względu na to, że miałam wcześniaka, obawiam się przedwczesnego porodu, no i te skurcze i twardy brzuch... Wiem, że to nie reguła i mogłabym tym razem nawet przenosić, ale taki irracjonalny lęk jest. Jutro jadę na ktg, zobaczymy, czy coś tam się dzieje, czy to tylko moje obawy.
Pterusińska, kciuki za wizytę
Priinceseczka
Milia-a przypomnij w ktorym tygodniu ciazy urodzila sie Malgosia?
Pterusinska-kciuki za wizyte! Wracaj tutaj szybko :-)
Pterusinska-kciuki za wizyte! Wracaj tutaj szybko :-)
Pterusinska
My już po 2800 wagi i 51cm
Wysoka po rodzicach będzie
Dziecię ułożone skośnie, gin twierdzi że cały czas jeszcze może się przekręcić do właściwej pozycji.
Torbiel już pod żebrami, ciężko było ją zmierzyć ale cały czas podobnie około 14cm.
Moja anemia wraca do normy
Jednymi słowy wizyta całkiem udana i co lepsze zero czekania
Wysoka po rodzicach będzie
Dziecię ułożone skośnie, gin twierdzi że cały czas jeszcze może się przekręcić do właściwej pozycji.
Torbiel już pod żebrami, ciężko było ją zmierzyć ale cały czas podobnie około 14cm.
Moja anemia wraca do normy
Jednymi słowy wizyta całkiem udana i co lepsze zero czekania
Priinceseczka
Pterusinska-super ze wszystko dobrze i zazdroszcze ze gin.zmierzyl wzrostowo dzeciatko. Mi jeszcze nigdy nie zmierzyl :-(
A chcialabym miec wysokiego synalka hihi :-)
A z tym torbielem co bedziesz robic po porodzie?
A chcialabym miec wysokiego synalka hihi :-)
A z tym torbielem co bedziesz robic po porodzie?
reklama
Pterusinska
Tydzień 36+3
Torbiel jest wielka, więc prawdopodobnie operacja po nowym roku mnie czeka.
W ciąży nie chcieli tego ruszać bo duże ryzyko poronienia.
Princeseczka mi jedna lekarka zawsze mierzy małą i mówi ile
Torbiel jest wielka, więc prawdopodobnie operacja po nowym roku mnie czeka.
W ciąży nie chcieli tego ruszać bo duże ryzyko poronienia.
Princeseczka mi jedna lekarka zawsze mierzy małą i mówi ile