reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Milia zdecydowałam ze Bede rodzić w mieście obok, w którymś z tych lepszych szpitali, w obydwu jest zzo, ale pierwszeństwo do anestezjologia mają operację, cc i później dopiero sn i czasami jest tak że nie zdąży przyjść ale próbować Bede dostać znieczulenie :-)
Terapeutę do innej babki bo moja na urlopie i zapytam jej. Bo z moja to spotkam się dopiero w 37-38tc

Jestem w 34 tc :-)

reklama
Oj dziewczyny ja robie wszystko na raz i ledwo wyrabiam z czasem a ciagle mam zaległości :) grunt ze wreszcie torbę spakowalam!!;) wyglada na to ze ogarniam juz sie na bieżąco to jutro do laptopa usiądę :):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi, jak już torba spakowana, to luz ;)

Milagros, to mam nadzieję, że jeśli jednak u Ciebie SN, to w tym czasie żadnego cc nie będzie :) A ta lekarka pewnie nie będzie chciała się mieszać, ale pogadać na pewno warto.

Milia też tak myślę, ale wolę zapytać bo moja jest na urlopie od wtorku do 17października i nie osiągalna a wątpię że po 17października uda mi się jeszcze gdzieś znaleźć innego ortopede ;-)

Jestem w 34 tc :-)

Ja dziś byłam na szybkiej wizycie z usg .. 33 dni do porodu i mały waży juz 2892 a miał być malutki mój gin mówi ze jeszcze z kilogram go przybędzie , pytam się co będzie jak przenoszę znowu 2 tygodnie , odpowiedział ze nie dopuści do tego , zobaczymy ;) A i waga stała ciągle 70 a dziś o zgrozo 80 kg :( a i mały jak był ułożony od dawna glowkowo dziś był poprzecznie mam nadzieje ze się obruci jeszcze :)

33 dni? O kurde to już malutko [emoji5]

Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]

reklama
Do góry