reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Martini ja po cieplym prysznicu polewam zimna wodą mojego "bąbla" i zmniejszył się. Na szkole rodzenia ostatnio położna mówiła o kostce lodu, żeby sobie tam przykładać.

Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia

Iza grunt żeby Maluszek był przygotowany do ewentualnego porodu!Waga nie jest tak istotna. Co nie znaczy, ze matka się nie martwi...

Jestem w 32 tygodniu ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę :) TP 11.11.16

Iza, cieszę sie, ze dobre wieści :)

Martussia, no śliczna!

Wiecie co, aż muszę sprawdzić kartę ze szpitala, jestem na 99% pewna, że nie ma tam grupy, w książeczce nie mam na 100%, no ale może badają tylko przy konflikcie, nie wiem... Dziwne, że wszędzie nie ma tych samych standardów...

Sprawdziłam i nie mam wpisanej grupy, choć krew badana 6x podczas pobytu w szpitalu, to tego akurat nie zrobili.
Za to odnośnie wit., to mam w zaleceniach wpisane, że wit. K w przypadku karmienia piersią od 8 dnia życia do skończenia 3 miesiąca, widać ten zastrzyk, który dają w szpitalu, to dawka na tydzień.

Ostatnia edycja:
Milia mnie już chyba nic nie zdziwi jeśli chodzi o szpitale...

Dziewczyny juz wcześniej chciałam zapytać, czy wy też już macie łożysko w stopniu II? Ja tam mam od poczatku 33 tygodnia.

reklama
Katerineczka ja byłam na wizycie w środę i łożysko mam w 1 stopniu nadal. Z tym że u mnie w piątek zaczął się 33 tydzień.

Jestem w 32 tygodniu ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę :) TP 11.11.16

Do góry