reklama
aob66
Moderatorka
Skrzat no i bardzo dobre wiadomości[emoji6] ale nie życzę Ci przenoszenia[emoji2]
Milia moj nie miał badanej grupy do tej pory...
Katerineczka nie wiem co Ci poradzić bo w sumie to chyba za wiele zrobić nie mozesz.. jak już to ja bym ich błagała na kolanach żeby mi zrobili...
Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11
Milia moj nie miał badanej grupy do tej pory...
Katerineczka nie wiem co Ci poradzić bo w sumie to chyba za wiele zrobić nie mozesz.. jak już to ja bym ich błagała na kolanach żeby mi zrobili...
Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11
Priinceseczka
Fanka BB :)
Keterineczka masakra z tym cc.
Tesciowka jak rodzila mojego meza to tez musiala czekac na skurcze mimo ze miala wskazania i inaczej nie dalaby rady urodzic bo u niej bylo wskazanie ortopedyczne-ma wade jednej nogi w ktorej nie ma w ogole odwodzenia i jeszcze cos tam. Szwagier rodzil sie 1rok i 9 moesiacy po moim i tez mimo skierowania do cc musiala czekac na skurcze. Ale to bylo przeszlo 25 lat temu...
Ja jestem ciekawa co ta moja kardiolog wymysli w poniedzialek. Gin.mowil ze jak bedzie trzeba to zrobimy cesarke ale poki co po marcowych badaniach ona stwierdzila ze "sprobowalaby naturalnie".
Ja juz sie na nic nie nastawiam co ma byc to bedzie ale boje sie ze jak cos bedzie zle szlo to na cc bedzie za pozno i tak jak w przypadku dwoch moich znajomych ktore rodzily w ostatnim czasie zakonczylo sie to porodowem kleszczowym... wtedy to chyba na drugi porod w moim miescie bym sie nie zdecydowala.
Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]
Tesciowka jak rodzila mojego meza to tez musiala czekac na skurcze mimo ze miala wskazania i inaczej nie dalaby rady urodzic bo u niej bylo wskazanie ortopedyczne-ma wade jednej nogi w ktorej nie ma w ogole odwodzenia i jeszcze cos tam. Szwagier rodzil sie 1rok i 9 moesiacy po moim i tez mimo skierowania do cc musiala czekac na skurcze. Ale to bylo przeszlo 25 lat temu...
Ja jestem ciekawa co ta moja kardiolog wymysli w poniedzialek. Gin.mowil ze jak bedzie trzeba to zrobimy cesarke ale poki co po marcowych badaniach ona stwierdzila ze "sprobowalaby naturalnie".
Ja juz sie na nic nie nastawiam co ma byc to bedzie ale boje sie ze jak cos bedzie zle szlo to na cc bedzie za pozno i tak jak w przypadku dwoch moich znajomych ktore rodzily w ostatnim czasie zakonczylo sie to porodowem kleszczowym... wtedy to chyba na drugi porod w moim miescie bym sie nie zdecydowala.
Joasia_1986
Milia Zu miała badaną w szpitalu i wpisaną do książeczki.
Ostatnia edycja:
katerineczka
Emka usmiejecie się ale powiedział mi ze od tego bedxie zależało jak się będę czuła, aha juz ich widzę jak się przejmują tym jak się będę czuła. A zresztą przy porodzie to raczej każda się słabo czuje, nie? Aob66 nie wiem cxy jakiegokolwiek błagania coś przyniosą, jeżeli lekarze są jak szef to raczej mogłabym tak błagać do końca życia. Trochę mnie ta bezwglednosc ich zaczyna denerwowac, na pewno nie dam sobie z tym spokoju i popytam jeszcze co i jak.
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Wizyta wczorajsza- 31t 5d
Córeczka nadal jest córeczką, waży 1755g, wody w normie, jak to lekarz powiedział komfortowe warunki do rozwoju Szyjka 4.5 cm
Wreszcie dostaliśmy jakieś zdjęcie buzi Niuni, choć nie jest zbyt wyraźne dla nas najpiękniejsze na świecie [emoji173][emoji173]
Jestem w 31 tygodniu ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę TP 11.11.16
Córeczka nadal jest córeczką, waży 1755g, wody w normie, jak to lekarz powiedział komfortowe warunki do rozwoju Szyjka 4.5 cm
Wreszcie dostaliśmy jakieś zdjęcie buzi Niuni, choć nie jest zbyt wyraźne dla nas najpiękniejsze na świecie [emoji173][emoji173]
Jestem w 31 tygodniu ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę TP 11.11.16
Załączniki
D
Deleted member 158337
Gość
Jako dziubek słodki
Jestem w 33 tc :-)
Jestem w 33 tc :-)
Priinceseczka
Piekna niunia :-)
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Dzięki dziewczyny
Szykuje się druga córeczka z usteczkami tatusia z czego jestem baaaardzo zadowolona
Jestem w 32 tygodniu ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę TP 11.11.16
Szykuje się druga córeczka z usteczkami tatusia z czego jestem baaaardzo zadowolona
Jestem w 32 tygodniu ciąży [emoji173] Czekamy na drugą córeczkę TP 11.11.16
reklama