reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Iza a może i nogi by ci potrzymal kto wie[emoji23] warto pogadać jeszcze o tym [emoji23]

Milagros no jakoś to muszą robić... a z tym szpitalem to nie dobrze bo będziesz się tylko tym stresowac czy wynik będzie wiarygodny...

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Aob otworzyli nowe laboratorium które wozi próbki do innego miasta, właśnie koleżanka mi mówi więc jest alternatywa uff :-)

Iza z takim poslizgiem to młody wyjdzie ekspresowo tylko może rzeczywiście weź dodatkowego lekarza żeby asekurowal jego wyjście na takim poślizgu hahaha :D

jak zechce i nogi potrzymac to juz mi nie bedzie pzeszkadzalo nic :D:D:D dzieć moze i 5 kg wazyc :D
ooommmggg :D jakbym rodzila z Kejti to bym chyba ze smiechu w 5 min urodzila :D jak ja jej mowie przed wizyta ze pewnie uslysze ze mam rozwarcie a ona na to ze glowke bedzie widac to zmierze czapeczke :D:D:D:D:D:D:D:D

Milagros jakby on mi odbieral to nie moglabym skupic sie na porodzie..:D on to taki w srednim wieku , dupy nie urywa jesli chodzi o urode ale bardzo go lubie :) jest taki.. ze nawet nie wiem jak to opisac ,ale fajny fajny .. :p

reklama
Jak wychodzi gbs to podają antybiotyki jakas mieszankę. U nas w szkole rodzenia powiedziano ze trzeba mieć papierowy wydruk wyniku a nie tylko wpis w karcie ciazy. W przypadku braku papieru traktuja jak wynik pozytywny i dają właśnie antybiotyki w kroplowce.

Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Do góry