reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Milagros mam takie same parametry krwi i moja prowadząca nie kazała mi robić kolejnych przeciwciał. A teraz byłam na tym zastępstwie i się zdziwiła dlaczego nie mam badania z 21-26tygodnia i dała skierowanie. Moja kuzynka teraz w sierpniu też miała + mąż - i wyszło ze mały ma konflikt krwi głównych przez to miał długo zoltaczke. Pierwszy raz o tym słyszałam.

Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Emalka wlasnie ta babeczka cos pisala ze wyszedl konflikt matka-dziecko i miala dostac jakis zastrzyk jeszcze przed porodem.

Czyli powtarzasz teraz przeciwciala? Ciekawe co moja powie, zapytam sie jej.

Dobrze ze wizyty ok:) Duże dzieciaczki.
Iza uważaj na siebie, dobrze ze w Pt kolejna wizyta:)

Ja mam jutro ciekawe jak moja Mała, czy urosła czy nadal taka za drobna i jak szyjka? Mój ma tez wizyty na 20 minut a często trzyma po 30/40 i potem opoźnienia sa. Ja mam rh+ a mój rh- i nic nie kazał robić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Iza może przemyśl to trzymanie przez lekarza za rękę hehe[emoji23]

Priinceseczka coś się podaje żeby dziecko się nie zarazilam tym paciorkowcem...

Milagros ja to lecialam wtedy do szpitala i niby też było lab zamknięte ale w takich przypadkach przyjmowali.. bo tam zawsze ktoś jest... teraz też mam wizyty popołudniu więc pewnie będzie tak samo...

Mama czwórki sporo sobie życzy za pobranie... ale mój pewnie będzie tak samo śpiewał.. choć poprzednio też chodziłam prywatnie i babka nic nie wzięła za pobranie...

Keejti to bardzo dobrze że nic się nie dzieje [emoji6]

Ja też mam + mąż - i poprzednio nic się nie działo... teraz też gin nic nie mówił o dodatkowym badaniu...

Iza może uw rozchylone to że rozwarcie na 1cm jest? Ale to i tak byłoby nieźle jak na ten tydzień...

Kciuki za jutrzejsze wizyty[emoji6]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Hmm a ja czytalam ze w ciazy nalezy dwa razy zrobic badanie Coombsa czyli właśnie te przeciwciała

Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia

Firana ja słyszałam że raz na trymestr przy konflikcie. I bądź tu mądra.

Aob U mnie szpital daje próbki do tego laboratorium które mi takiego zamieszania wtedy z tym tsh narobilo. Ale może w takim przypadku mają jakieś procedury.

reklama
Do góry