reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziewczyny, gratuluję Wam udanych wizyt i dobrych wieści :)
Em Ka, wow, jaki duży już chłopak! Ciągle zapominam, że Ty 2 tygodnie do przodu :D Ty dostałaś sterydy w szpitalu, prawda?

reklama
Nie dziekuje :) no trudno zeby nie rósł jak matka głownie owoce i czekoladę wcina :p a torbę juz tez zaczynam pakować tzn juz maz mi przyniósł i musze znaleźć na to czas :)

Milia ja nje miałam sterydów podanych i wlasnie zaskoczył mnie bo powiedział ze teraz juz przy takiej wadze raczej by nje podawali co mnie mimo wszywanie trochę zdziwiło ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em Ka, może coś w tym jest mnie w szpitalu podają do 34 tc, a Twój lekarz widać nie przewiduje Twojego porodu już, tylko trochę wcześniej.
Moja wraca w przyszłym tygodniu, będę w 33 już, zastanawiam się, co powie.

Emka gratuluje udanej wizyty. Teraz maluchy szybko przybierają, wiec za 3 tygodnie juz pewnie bedzie ponad 3kg.
Gdyby dzidzia była do tylu jesli chodzi o wymiary to raczej by podali, ale ładnie rosnie i przybiera wiec pewnie lekarz uznał ze nie ma potrzeby. Zreszta moze i tak sie okaże ze poczeka do terminu. [emoji6]

Jestem w 30tc, będzie syn[emoji7] TP29.11.2016[emoji4]

Mama czwórki a Ty chyba pytalas o paciorkowca... z tego co kojarze to chyba po skończonym 34 i do końca 36tcsie pobiera... mój mi jeszcze nic nie mówił a wizytę mam dokładnie w 33+3

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Hej[emoji1] Jestem po wizycie zadowolona i przerażona.
Jestem na początku 31tc a mój malutki niestety i stety taki malutki nie jest. Główka zgodna z terminem A brzuszek 3 tygodnie do przodu. Ja sama wyglądam na 35 tc. Waga na dzień dzisiejszy 1,97kg. Jak nie urodze wcześniej to chyba się poplacze. Wszystko wskazuje na to ze 4 kg przekroczy.
Szyjka 2,5 cm i taka sie utrzymuje od maja. Na szczęście zamknięta. GBS pobrany przy okazji bo gin stwierdziła ze jeśli jakieś infekcje się pojawiają to nie będzie czekać.

Super że ładnie nabiera. Ja to się boję że w przyszły czwartek dowiem się że mała wazy za mało. A lekarka nie mówiła o tym że brzuszek dużo większy od główki? W cm duża różnica?

Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

reklama
Dla niej brzuszek idealny. Wcale nie za duży. Ja to się boje ze będę musiała takiego klocka przepchnac A cc to dla mnie ostatecznosc. Ja mam nadzieję ze na początku listopada mnie coś ruszy A nie będę czekać do 23.11. Sama gin mi powiedziała ze mnie poinstruluje co zrobić żeby szyjka ruszyła.

Do góry