reklama
katerineczka
Fanka BB :)
Emka wow 3 tygodnie! Chyba torbę spakuje a tak serio to wielkie gratulacje chlopczyk rośnie na schwal.
EM Ka
Nie dziekuje no trudno zeby nie rósł jak matka głownie owoce i czekoladę wcina a torbę juz tez zaczynam pakować tzn juz maz mi przyniósł i musze znaleźć na to czas
Milia ja nje miałam sterydów podanych i wlasnie zaskoczył mnie bo powiedział ze teraz juz przy takiej wadze raczej by nje podawali co mnie mimo wszywanie trochę zdziwiło ...
Milia ja nje miałam sterydów podanych i wlasnie zaskoczył mnie bo powiedział ze teraz juz przy takiej wadze raczej by nje podawali co mnie mimo wszywanie trochę zdziwiło ...
EM Ka
Milia ja nylam wczoraj u nowego zupełnie lekarza bo mam wrażenie ze mój mnie trochę zlewa to raz a dwa ze to szpital
Z 1.
Z 1.
nika2000
Emka gratuluje udanej wizyty. Teraz maluchy szybko przybierają, wiec za 3 tygodnie juz pewnie bedzie ponad 3kg.
Gdyby dzidzia była do tylu jesli chodzi o wymiary to raczej by podali, ale ładnie rosnie i przybiera wiec pewnie lekarz uznał ze nie ma potrzeby. Zreszta moze i tak sie okaże ze poczeka do terminu. [emoji6]
Jestem w 30tc, będzie syn[emoji7] TP29.11.2016[emoji4]
Gdyby dzidzia była do tylu jesli chodzi o wymiary to raczej by podali, ale ładnie rosnie i przybiera wiec pewnie lekarz uznał ze nie ma potrzeby. Zreszta moze i tak sie okaże ze poczeka do terminu. [emoji6]
Jestem w 30tc, będzie syn[emoji7] TP29.11.2016[emoji4]
aob66
Moderatorka
Mama czwórki a Ty chyba pytalas o paciorkowca... z tego co kojarze to chyba po skończonym 34 i do końca 36tcsie pobiera... mój mi jeszcze nic nie mówił a wizytę mam dokładnie w 33+3
Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11
Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Hej[emoji1] Jestem po wizycie zadowolona i przerażona.
Jestem na początku 31tc a mój malutki niestety i stety taki malutki nie jest. Główka zgodna z terminem A brzuszek 3 tygodnie do przodu. Ja sama wyglądam na 35 tc. Waga na dzień dzisiejszy 1,97kg. Jak nie urodze wcześniej to chyba się poplacze. Wszystko wskazuje na to ze 4 kg przekroczy.
Szyjka 2,5 cm i taka sie utrzymuje od maja. Na szczęście zamknięta. GBS pobrany przy okazji bo gin stwierdziła ze jeśli jakieś infekcje się pojawiają to nie będzie czekać.
Jestem na początku 31tc a mój malutki niestety i stety taki malutki nie jest. Główka zgodna z terminem A brzuszek 3 tygodnie do przodu. Ja sama wyglądam na 35 tc. Waga na dzień dzisiejszy 1,97kg. Jak nie urodze wcześniej to chyba się poplacze. Wszystko wskazuje na to ze 4 kg przekroczy.
Szyjka 2,5 cm i taka sie utrzymuje od maja. Na szczęście zamknięta. GBS pobrany przy okazji bo gin stwierdziła ze jeśli jakieś infekcje się pojawiają to nie będzie czekać.
emalkadream
Super że ładnie nabiera. Ja to się boję że w przyszły czwartek dowiem się że mała wazy za mało. A lekarka nie mówiła o tym że brzuszek dużo większy od główki? W cm duża różnica?
Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]
Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]
reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Dla niej brzuszek idealny. Wcale nie za duży. Ja to się boje ze będę musiała takiego klocka przepchnac A cc to dla mnie ostatecznosc. Ja mam nadzieję ze na początku listopada mnie coś ruszy A nie będę czekać do 23.11. Sama gin mi powiedziała ze mnie poinstruluje co zrobić żeby szyjka ruszyła.