reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Karoszurek hahaha ;D

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Basiu. A kiedy miałaś poprzednią wizytę? I ile przybrał synek od ostatniej wizyty?
Ja kupilam kiedys pokrzywe z trawa cytrynowa w Biedrze i bardzo dobra w smaku. Als juz jej jakos nie ma w ofercie i pijd zwykla z Herbapolu tylko dodaje troche granulowanej herbaty cytrynowej i wtedy jest ok.

Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia

Przepraszam ze dopiero teraz najpierw nie miałam jak napisać bo wciąż nie naprawilam tego telefonu a później to milion połączeń każdy dzwonił i pytał :) dziewcxyny jest dobrxe! Nie ma żadnych opuchniec, narządy pracują bez zarzutu, rytm serca się ustabilizowal. Mały jest przecietniakiem, to słowa lekarza. 1719 g. Wreszcie nie na końcu skali.:) Dziewczyny niewyobrażalna ulga, dopiero teraz wiem jak to źle na mnie wpłynęło. Jak bardzo się bałam... o tego mojego Małego. Żaluje tych łez wylanych i tego ze byłam nieobecna myślami. Jak zapytałam o to czy syn jest zdrowy to mi lekarz powiedział ze usg to nie szklana kula ale on niestety jest taki... jak sobie przypomnę ze myślałam że może tego nie przeżyć mój synek i pytałam o to lekarza to wciąż robi mi się słabo. .. Ale teraz już bedxie dobrze, chce się wreszcie cieszyć tak na maxa.

Wam kochane dziękuję z całego serca bo otrzymałam tutaj od was bardxo dużo wsparcia i pomocy. Wiedza ze ktoś myśli o mnie, o nas była dla mnie bardzo ważna. :biggrin2:
Dziękuję wszystkim razem i każdej z osobna.

Katerineczko, bardzo bardzo się cieszę, wspaniałe wiadomości! :-) Dużo przeszlas w tej ciąży, dobrze, że choć końcówka będzie spokojniejsza. Jak widać dr W.miał rację, super :-) Synek będzie zdrowy i śliczny :-)

Katerineczka! :biggrin2::biggrin2::-) :):biggrin2: suuupeeeeer ze wszystko dobrze!!! Teraz kochana oddychaj i spij spokojnie!!:tak::-*
A ten tekst o szklanej kuli to ja tez raz slyszalam ale nie od mojego gina prowadzacego tylko od tej pani doktor.

reklama
Do góry