reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Przeżyłam glukozę :D Część z Was już pewnie zapomniała jak to jest ;) Uratował mnie sok z cytryny wyciśnięty do roztworu bo inaczej mogłabym tego w siebie nie wmusić ;) Mój mi towarzyszył, także te dwie godziny w laboratorium jakoś mi zleciały :)
Też mamy jutro wizytę u gin więc zobaczymy co tam u Maleńkiej... Mam już ochotę ją przytulić, ale niech grzecznie czeka do terminu :D
Miłego dnia :)

reklama
Diabliczka - może i późno, bo w 29. tyg., ale wyniki mam w porządku więc już sobie tym głowy zaprzątać nie będę, a lekarka sama mi zaleciła zrobić na kilka dni przed samą wizytą więc się dostosowałam :)
Jakoś od 32. tyg. lekarka mówiła o wizytach co dwa tygodnie i w sumie ciekawa jestem, czy po czwartkowej wizycie, kolejną zleci jeszcze we wrześniu...

Nalcia- ja nie tak dawno powtarzalam glukoze i gorzej znioslam jej smak niz za pierwszym razem... wydaje mi sie ze tym razem troche mniej wody mi babeczka wlala bo bylo bardziej slodsze.

Karo-ja to zakrecona ostatnio jestem i co chwila cos przekrecam :-D przepraszam ze narobilam Ci strachu :D :-*

Basienka-pewnie juz kawal babla! Przypomnij ile wazyl ostatnio?:-)

Priinseseczka dobrze pamietalas ja mam dziś, dziękuję za kciuki! Ba razie jestem tak zdenerwowana ze nic nie ogarniam. .. a tu jeszcze do 18 45 musze czekać. . Odezwę się późnym wieczorem

Ja też jestem ciekawa co do tych wizyt bo idę w czwartek
Nalcia no jasne [emoji6] dobrze że sprawdzilas
Pronceseczko albo już taki stan ze wszystko gorzej podchodzi
Kararineczko trzymam kciuki

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katerineczka-o Tobie pamietalam ze we srode :-) ale moj pierwszy post dotyczyl takze jutrzejszych dziewczyn bo myslalam ze dzisiaj jest 8 wrzesnia:ninja2: edytowalam go :)

Do góry