reklama
emalkadream
Fanka BB :)
Mamo czwórki jeśli to było w jakiejś prywatnej przychodni to może warto złożyć jakieś zażalenie że jesteś niezadowolona z jakości przeprowadzonego badania niech coś zaproponują. Albo część kasy niech oddadzą, albo niech ktoś inny zrobi badanie.
Mamo czwórki, przykre, że prywatne badanie tak wyglądało i to straszenie rzeczywiście zupełnie niepotrzebnie, bo jaki może wywrzeć efekt, poza stresem u Ciebie, przecież nie da się tego cofnąć... Moge spytać, gdzie robiłaś to usg?
Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok
Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok
mama-czwórki
Usg miałam robione w okolicach Szpitala Jana Pawła na ul. Zdrowej bodajże ale nie chcę tutaj dokładnie pisać gdzie bo później w wyszukiwarce może się wyświetlać , a nie chcę im robić czarnego PR-u bo Usg drugiego trym. tez tam robiłam , tylko na NFZ i byłam bardzo zadowolona. Lekarka była fantastyczna,bardzo uprzejma, robiła badanie bardzo dokładnie, a do tego jeszcze tłumaczyła mi dużo na temat toxo. Wina nie tkwi w miejscu, czy ogólnie tej przychodni ale w tym lekarzu. Jeżeli z 60 paru opinii na temat Pana doktora , 20 to opinie negatywne to świadczy o tym, że co 3 kobieta ma z nim takie lub podobne doświadczenia jak ja dzisiaj. Trudno- nie będę już tego roztrząsać, szkoda nerwów. Poproszę mojego gina, żeby dokładnie przebadał małego za tydzień na wizycie.
ogromne znaczenie ma jednak lekarz i samo jego podejście do sprawy. A tym bardziej w tak ważnym temacie jak zdrowie dziecka. Jak szłam na polowkowe na nfz to moj gin. (on polowkowe robi tylko prywatnie) doradzał do kt. Gina najlepiej iść w naszej klinice żebym była zadowolona. I byłam.
Mamo4 za tydzień już masz wizytę to wszystko skontrolujesz.
Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia
Mamo4 za tydzień już masz wizytę to wszystko skontrolujesz.
Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia
D
Deleted member 158337
Gość
Mama4 rozumiem rozzalenie, byłabym wściekła bo jednak tyle kasy a podejście do bani :/
Dobrze że wizyta u Twojego lekarza nie długo
Jestem w 31 tygodniu ciąży
Dobrze że wizyta u Twojego lekarza nie długo
Jestem w 31 tygodniu ciąży
Priinceseczka
Mamo czworki- przykre jest to ze czlowiek im placi niemala kase a oni maja taki olewczy stosunek do nas :-( ja mialam miec wizyte w miniona sobote u tej pani ktora mnie tak wtedy nastraszyla ale dzwonili a pozniej napisali sms ze wizyta musi zostac przelozona i zebym pilnie skontaktowala sie z przychodnia w cele umowienia wizyty. Oczywiscie tego nie zrobilam ;-) dalam sobie slowo ze tylko swojego gina bede sie trzymac bo szkoda moich nerwow.
Dobrze, ze juz niedlugo wizyta u prowadzacego.
Dobrze, ze juz niedlugo wizyta u prowadzacego.
Priinceseczka
Katerineczka, Basia-kciuki za wizyte!
Ostatnia edycja:
reklama
Priinceseczka
Karo-tak, tak jutro!