reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Mama- czwórki bardzo mi przykro, że jesteś niezadowolona z wizyty i co za pajac tak odbębnia wizytę jeszcze strasząc :( ale najważniejsze, że z Dzidzia wszystko dobrze

reklama
Mamo czwórki jeśli to było w jakiejś prywatnej przychodni to może warto złożyć jakieś zażalenie że jesteś niezadowolona z jakości przeprowadzonego badania niech coś zaproponują. Albo część kasy niech oddadzą, albo niech ktoś inny zrobi badanie.

Mamo czwórki, przykre, że prywatne badanie tak wyglądało i to straszenie rzeczywiście zupełnie niepotrzebnie, bo jaki może wywrzeć efekt, poza stresem u Ciebie, przecież nie da się tego cofnąć... Moge spytać, gdzie robiłaś to usg?
Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok :)

Usg miałam robione w okolicach Szpitala Jana Pawła na ul. Zdrowej bodajże ale nie chcę tutaj dokładnie pisać gdzie bo później w wyszukiwarce może się wyświetlać :ninja2:, a nie chcę im robić czarnego PR-u bo Usg drugiego trym. tez tam robiłam , tylko na NFZ i byłam bardzo zadowolona. Lekarka była fantastyczna,bardzo uprzejma, robiła badanie bardzo dokładnie, a do tego jeszcze tłumaczyła mi dużo na temat toxo. Wina nie tkwi w miejscu, czy ogólnie tej przychodni ale w tym lekarzu. Jeżeli z 60 paru opinii na temat Pana doktora , 20 to opinie negatywne to świadczy o tym, że co 3 kobieta ma z nim takie lub podobne doświadczenia jak ja dzisiaj. Trudno- nie będę już tego roztrząsać, szkoda nerwów. Poproszę mojego gina, żeby dokładnie przebadał małego za tydzień na wizycie.

Rozumiem mamo czwórki. Masz rację, naprawdę szkoda nerwów.Fajnie, że już za tydzień masz wizytę, nie musisz długo czekać, choć wiem, że nawet jeden dzień czasem strasznie się ciągnie, ale z małym ok i to wspaniała wiadomość :)

ogromne znaczenie ma jednak lekarz i samo jego podejście do sprawy. A tym bardziej w tak ważnym temacie jak zdrowie dziecka. Jak szłam na polowkowe na nfz to moj gin. (on polowkowe robi tylko prywatnie) doradzał do kt. Gina najlepiej iść w naszej klinice żebym była zadowolona. I byłam.
Mamo4 za tydzień już masz wizytę to wszystko skontrolujesz.

Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia

Mama4 rozumiem rozzalenie, byłabym wściekła bo jednak tyle kasy a podejście do bani :/
Dobrze że wizyta u Twojego lekarza nie długo :)

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Mamo czworki- o_O przykre jest to ze czlowiek im placi niemala kase a oni maja taki olewczy stosunek do nas :-( ja mialam miec wizyte w miniona sobote u tej pani ktora mnie tak wtedy nastraszyla ale dzwonili a pozniej napisali sms ze wizyta musi zostac przelozona i zebym pilnie skontaktowala sie z przychodnia w cele umowienia wizyty. Oczywiscie tego nie zrobilam ;-) dalam sobie slowo ze tylko swojego gina bede sie trzymac bo szkoda moich nerwow.
Dobrze, ze juz niedlugo wizyta u prowadzacego.

reklama
Do góry