reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Joasia dla mnie to jakies sado maso :p jakies tabletki jeszcze aplikowalam w miare bez wiekszych problemow ale "tam" juz dla mnie za daleko , a boje sie zeby jakas infekcja przez to sie nie przyplatala - przez moje niemoznosci :(

reklama
Martini ja bym się bala infekcji przez grzebania tam.

Wizytę akurat mam za tydzień bo teraz byłam na tym badaniu 3trymestru. A tak to co 3tyg teraz do swojej, a myślę że w październiku co dwa ;-)
A zadziorna jak nie wiem :-) po mamusi :-D

Martini maścią masz smarować krążek ?? Co to za lekarz ? Ja swojego całego nie wyczuwam nawet . Owszem mam używać tantum rosa do płukania ,!inne dziewczyny maja nystatyne lub inne środki przeciwhrzybiczne.. Podobno na forum (położne mówiły) ze doczytały jak jakas gosxiowa codziennie wyciągała i płukała krążek potem wkładała go spowrotem Hehe

Milka co tzn słabe przepływu macicy xo tzn? A badał Ci ta szyjkę w końcu ?:) a zdjęcie cudne z tym językiem i noskiem :) miałaś
Mierzona w
Końcu ta
Szyjkę ?

No dokładnie ja nylam w szoku jak ja przyjęli w 36 i mowie o to do porodu juz a ona mowi - nie do wstrzymania ... JeszxzE min 2 tygodnie musze wytrzymać i urodzila
Dzieki ktore dostało 10 pkt miało byc w inkubatorze np ale okazało sie ze musieli go wywieź do specjalistycznego szpitala zeby podnieść go z płuckami ... Bo lekarz mający dyżur nocny nie pofatygował sie zlecić nic poza magnezem ... Pomijam
Fakt ze powinien zacząć od ktg potem podać cos innego na wstrzymanie a ostatecznie cos na rozwoj płuc choc tego nie jestem pewna xzy juz nie dostała na sali porodowej . Nie pytałam potem.

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka nie mierzył mi szyjki :( moja będzie musiała zmierzyć w piątek.
Z tymi przepływami nie wiem nie wytłumaczył tylko kazał się nie martwić.
I spojenia też nie sprawdził bo niby ortopeda powinien to zrobić .

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Ja jestem juz w szpitalu właśnie podlaczyli mnie do ktg pierwszy raz mam.
Pielęgniarka trochę złe były że tak późno przyjechałam a byłam o 19 bo już trochę tu siedzę

EM Ka no tak mi powiedzial ze ile siegne i po tym krazku sobie posmarowac mascia :( Nigdy tego chyba nie zrobie :D smaruje sobie ale tyle ile ja sie daje rade przelamac psychicznie , czyli pewnie tak jakbym aplikowala tabletke. Dla mnie bylo okropne jak on to robil i sama napewno tego bym nie zrobila...
Milagros usmialam sie z Twojej coruni to dopiero artystka :)

Ziemniaczek czekamy na informacje :)

Martini moja mama to się w głos śmiała i powiedziała że mała charakter ma mój na 1000% i już współczuję mojemu mężowi :D

Jestem w 31 tygodniu ciąży

reklama
Dziewczyny ja juz po badaniach teraz mam kroplowke
Miałam pobrany wymaz badanie ręczne dopochwowe i usg brzucha
Ale jaja wyszły
Moja szyjka ma 2 cm nie 0.5
A dziecko waży 1890g zamiast 2 kg
Nie potrzebnie tu przyjechałam
Szyjka ładna i zamknięta jestem zdrowa jak byk

Do góry