reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ziemniaczku strasznie przykro że tak sie stało, a który masz dokladnie tydzień ciąży?
Teraz to już tylko wstawanie na siusiu, trudno wynagrodzisz sobie przy dzidziusiu:*

Kejtii całe szczęście że są lekarze którzy sobie nie olewają i nie zbywają cię tylko wysylaja na badania i może szybko się coś wyjaśni. Szkoda że USG nie było :-(

Milagros kciukasy trzymam a na ktora masz??

Gaga wagą sie nie przejmuj. U mnie moja córcia była ciagle za mała co do terminu OM nawet myslalam ze ciaza była z jakiejś późnej owulacji, cały czas 2 tyg do tyłu. Tak się bałam o nią i jadlam za dwie :-) i proszę jak wystrzelila mi to termin z 18.11 zrobil sie na 31.10 z programu tak poleciala po bandzie hehe
Nie martw się dzidzia z chorym serduszkiem zazwyczaj jest drobniejsza ale dokarmiaj maleństwo porządnie i dbaj o siebie i łykaj witaminki będzie dobrze :*

reklama
Ziemniaczku, przykro mi, teraz tylko leżeć - dasz radę.

Keejti, a jeszcze miałam Cię pytać, jak z tarczycą? Nie masz nadczynności przypadkiem? Bo wtedy np. stres może wywołać tzw. przełom tarczycowy, który bardzo różnie może się objawiać, uderzenia gorąca, poty, utrata przytomności.

Dziś Milagros chyba wizytuje, kciuki :)

Wizytuje na 16:20 więc dopiero koło 18dam znać bo tam zawsze się przeciaga. Idę się szykować bo mam 50min jazdy.
A tak slabo się dziś czuję :/

Kejti fajne podejście lekarza, ważne że się zainteresował.

Jestem w 31 tygodniu ciąży

KOALKA
U mnie jest 31+3 dopiero mam nadzieję że w szpitalu szybciej zleci bo tam można zawsze z kimś pogadać a ja uwielbiam gadać hehe.

Ja zaraz będę szykować się do szpitala muszę się wykąpać kurcze teraz to boje się wstać a tak to lazilam po schodach z 3 Piętra.
Dobra ja już nie zanudzam was Nie szyjkowe i idę się kąpać papa
Jak chcecie to dam znać jak będę w szpitalu to powiem Ci i jak.

A ja juz pessar mam :) No nie powiem zeby to bylo cos fajnego, wrecz mi troche dokuczalo ,ale moze tez zalezy jaki duzy ja tam nie znam srednicy tego, ale pozniej zaczelam stekac ze chyba umre przy porodzie - lekarz sie obsmial troche :D

reklama
Martini ze mnie moja co wizytę ma polewke bo zawsze mówię że ja rodzić nie idę :D

Dalej czekam w kolejce... :-/

Do góry