reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ziemniaczku Iza trzymam kciuki, zeby te wasze szyjki jeszcze troche wytrzymały.
Ziemniaczek a dostałaś juz sterydy na rozwój płuc?
Ja rodziłam w 34 tygodniu, zdrowe dziecko, ktore samo oddychało i w inkubatorze tylko kilka dni sie wygrzewalo, także nawet jak nie doczekasz 40tc to i tak juz powoli zbliżasz sie do takiego bezpiecznego terminu.

Martini pewnie szybko sie przyzwyczaisz.

Milagros kciuki za wizyte.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Nika teraz to już nic nie czuję na wizycie było najgorzej. Do tego mam smarować mascia krążek a on mi sie wydaje tak daleko jakoś nie mogę się przemoc i tam grzebać

My już po, mega uparty człowiek z małej, wytkala nawet język :-) 1664waży. Słabe przeplywy macicy ale mieszcza się jeszcze w normie

Milagtos-super ze z malutka wszystko ok! Twoja jest uparciuchem? Moj na tym usg u tej babki pokazal tylek... :-D buzie caly czas zakrywal raczkami siusiaka tez nie pokazal ale tylek to i owszem
Kiedy teraz masz wizyte?

Ona pipke pokazala, zdjęcie wam pózniej pokaże :-D A jak chciał jej glowke zmierzyc to mu język wytkala :-D A jak popukal w brzuch to mu oddala kopniakiem :-D
Aż strach pomyśleć co będzie z tych cwaniaków jak wyjdą :-D
Wizytę mam teraz 9.09 ;-)

Milagros, jaki charakterek :D

Nie zgodzę się z tym, że 34 tc jest taki bezpieczny, każdy maluch rozwija się inaczej, Em Ka ostatnio pisała, że dziewczyna z sali urodziła w 36 tc i dziecko zabrali pod tlen, koleżanka moja w 35 i to samo, a innej koleżanki dziecko urodziło się w 38 i też pierwszą dobę spędził pod tlenem.
Na pewno bezpieczniej, jak dostanie się sterydy w przypadku zagrożenia przedwczesnym porodem.

reklama
MartiniM też nie wyobrażam sobie tam grzebać. Dziewczyny piszą, że czują szyjke, a ja nawert nie wiem co tam, gdzie i jak. Teraz tylko szybko aplikuje lutke i szybka ewakuacja :p

Milagros jaka fajna zadziorna panienka <3 :D

Do góry