reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Nie miałam usg a z wagą małego to też boje się trochę bo 11 lipca miał 600g a 8 sierpnia 850 może 900g bo mam dwie wersje ,jakos mało przybrał przez ten czas :(

jestem w 28 tyg ciąży

Nie miałam usg a z wagą małego to też boje się trochę bo 11 lipca miał 600g a 8 sierpnia 850 może 900g bo mam dwie wersje ,jakos mało przybrał przez ten czas :(

jestem w 28 tyg ciąży
Właśnie nie wiem jak z tym pomiarem , bo do tej pory( 2 pomiary)mierzył na płasko ,tzn nie podkladalam rąk pod pośladki i było 2 cm , a dzisiaj dał jakaś gabke o grubości może okolo 10-15 cm i wyszło 1cm ..

jestem w 28 tyg ciąży

Hej ja tez po wizycie mala ma 930g a wychodzi 28w1d i termin na 16 mu wylicza. Sprawdzal wszystko dokladnie i jest ok poza tym ze brzuszek jest sporo mniejszy bo 24 i 5 chyba . tylko mialo byc usg pod katem lozyska a na nie tak naprawde nie zerknal tylko tak jakby wysmial mojego lekarza ze on tam drugiego plata nie widzi ale moze przez mgle patrzy.i dalej nie wiem co i jak. Za tydzien wizyta u mojego lekarza z tym wynikiem z usg wiec juz usg nie bede miala. A co do szyjki to wyszlo mu 4.19 bez podkladania rak a na polowkowym mierzyl ten sam lekarz i cos ok 3 bylo. Więc nie wiem jak to możliwe.

Mamusia super ze wszystko ok

Wlasnie Izie mowilam ze moze byc tak przez ta gabke

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza-waga w porzadku jak na ten tydzien ciazy:-) a tym.przyrastaniem sie nie martw bo dzieciaczki roznie nam teraz beda rosly :-*
Moze rzeczywoscie przez te podkladke taka roznica? Jutro wszystko sie okaze.
Badzmy dobtej mysli.

Kejtii-dobrze z malutka ok. Ale z tym lozyskiem ciekawie... ciekawe co ten Twoj na to.
No i niezle tez z ta dlugoscia szyjki. Oszalec mozna przez te roznice

Jej powodzenia wszystkim. Nie pamietam która z was o cukrzycy cukrowej mówiła ... Sorry... Ja właśnie ze względu na swój pęcherz analizuje rożne zioła i wyczytałam ze przy cukrzycy ciążowej herbata z pokrzywy bardzo pomaga.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Właśnie wróciłam z wizyty.
Trochę późno miałam na 17 ale weszłam o 18.30. No i chodziłam po sklepach byłem u siostry itd
A na wizycie to wszystko ok.
Dzidzia waży 1470 g a jestem 29+1
Ważę już 64 kg przytyłam 11 kg nie wiem jak bo mało jem 2 razy dziennie plus owoce
To chyba od leżenia.
Wody serce pepowina łożysko ok
Szyjka wydłużyla mi się o 2 mm więc teraz ma 1.2 cm jestem szczęśliwa a to dzięki leżeniu

reklama
Do góry