reklama
Priinceseczka
Fanka BB :)
Iza-tulee i czekam na info. Oby dzisiejszy pomiar byl zly :-* dobrze ze sterydy zostana podane. Mialas usg? Ile maluch wazy?
Iza02083
Właśnie nie wiem jak z tym pomiarem , bo do tej pory( 2 pomiary)mierzył na płasko ,tzn nie podkladalam rąk pod pośladki i było 2 cm , a dzisiaj dał jakaś gabke o grubości może okolo 10-15 cm i wyszło 1cm ..Nie miałam usg a z wagą małego to też boje się trochę bo 11 lipca miał 600g a 8 sierpnia 850 może 900g bo mam dwie wersje ,jakos mało przybrał przez ten czas![]()
jestem w 28 tyg ciąży
jestem w 28 tyg ciąży
Keejti-93
Hej ja tez po wizycie mala ma 930g a wychodzi 28w1d i termin na 16 mu wylicza. Sprawdzal wszystko dokladnie i jest ok poza tym ze brzuszek jest sporo mniejszy bo 24 i 5 chyba . tylko mialo byc usg pod katem lozyska a na nie tak naprawde nie zerknal tylko tak jakby wysmial mojego lekarza ze on tam drugiego plata nie widzi ale moze przez mgle patrzy.i dalej nie wiem co i jak. Za tydzien wizyta u mojego lekarza z tym wynikiem z usg wiec juz usg nie bede miala. A co do szyjki to wyszlo mu 4.19 bez podkladania rak a na polowkowym mierzyl ten sam lekarz i cos ok 3 bylo. Więc nie wiem jak to możliwe.
Mamusia super ze wszystko ok
Wlasnie Izie mowilam ze moze byc tak przez ta gabke
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamusia super ze wszystko ok
Wlasnie Izie mowilam ze moze byc tak przez ta gabke
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Priinceseczka
Iza-waga w porzadku jak na ten tydzien ciazy:-) a tym.przyrastaniem sie nie martw bo dzieciaczki roznie nam teraz beda rosly :-*
Moze rzeczywoscie przez te podkladke taka roznica? Jutro wszystko sie okaze.
Badzmy dobtej mysli.
Kejtii-dobrze z malutka ok. Ale z tym lozyskiem ciekawie... ciekawe co ten Twoj na to.
No i niezle tez z ta dlugoscia szyjki. Oszalec mozna przez te roznice
Moze rzeczywoscie przez te podkladke taka roznica? Jutro wszystko sie okaze.
Badzmy dobtej mysli.
Kejtii-dobrze z malutka ok. Ale z tym lozyskiem ciekawie... ciekawe co ten Twoj na to.
No i niezle tez z ta dlugoscia szyjki. Oszalec mozna przez te roznice
Jej powodzenia wszystkim. Nie pamietam która z was o cukrzycy cukrowej mówiła ... Sorry... Ja właśnie ze względu na swój pęcherz analizuje rożne zioła i wyczytałam ze przy cukrzycy ciążowej herbata z pokrzywy bardzo pomaga.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ziemniaczek
Właśnie wróciłam z wizyty.
Trochę późno miałam na 17 ale weszłam o 18.30. No i chodziłam po sklepach byłem u siostry itd
A na wizycie to wszystko ok.
Dzidzia waży 1470 g a jestem 29+1
Ważę już 64 kg przytyłam 11 kg nie wiem jak bo mało jem 2 razy dziennie plus owoce
To chyba od leżenia.
Wody serce pepowina łożysko ok
Szyjka wydłużyla mi się o 2 mm więc teraz ma 1.2 cm jestem szczęśliwa a to dzięki leżeniu
Trochę późno miałam na 17 ale weszłam o 18.30. No i chodziłam po sklepach byłem u siostry itd
A na wizycie to wszystko ok.
Dzidzia waży 1470 g a jestem 29+1
Ważę już 64 kg przytyłam 11 kg nie wiem jak bo mało jem 2 razy dziennie plus owoce
To chyba od leżenia.
Wody serce pepowina łożysko ok
Szyjka wydłużyla mi się o 2 mm więc teraz ma 1.2 cm jestem szczęśliwa a to dzięki leżeniu
Keejti-93
reklama
Ziemniaczek
KEJTI
Szyjka o 2 mm się wydłużyla więc teraz jest 1.2 cm ale to dzięki leżeniu naprawdę dużo leżę
IZA napisałam na szyjkowym
Szyjka o 2 mm się wydłużyla więc teraz jest 1.2 cm ale to dzięki leżeniu naprawdę dużo leżę
IZA napisałam na szyjkowym