reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Martini najważniejsze, że wszytko ok :)

Katrineczka współczuje stresów ale dobrze, że działasz specjaliści na pewno coś zaradzą. to za tydzień będziemy obie mieć echo

Firana to ja się zastanawiałam dxieki czyli te moje 903 g w 26 tc 5 d to chyba dobrże wypada

Gaga tak pamiętam ze Ty też na echo idziesz, przypomnij mi co lekarz u Ciebie mówił?

próbowała kilka razy, kazywała mi się kołysać na boki żeby małego rozruszać, prawie godzinę miałam usg i nie była pewna czy coś nie tak czy przez to że mały nie bardzo chciał się obracać i temu zleciła echo bo z sercem nie ma żartów

Katerineczk trzymam kciuki za Ciebie i dzidzie. Najwazniejsze ze wad żadnych nie widac i mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy.

Martini super!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nika dziękuję :)

Gaga to prawda, pewnie po prostu nie było widać. Ale dobrze ze idziesz, ja też się cieszę że udało mi się w miarę szybko załatwić tylko boje się wyniku badania. No zobaczymy.

reklama
Katerineczka przykro mi, ze wada jednak się potwierdziła [emoji20] nie wiem z czym to się je ale mocno trzymam za Was kciuki! Bardzo dobrze ze się pozbierałas i będziesz działać... i fajnie że z tą wizyta udało się tak szybko... ja dziś mam 26+5 i Idę do gin to zobaczę jaka wagę ma mała...

MartiniM gratulacje[emoji6]

&&&& Za wizyty

Do góry