reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Milagros u nas jedne i te same położne które pracują w szpitalu państwowym są wredne, a potem miłe w szpitalu prywatnym.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Zależy kto i jak im płaci...
Dla mnie to tragedia ... wybierając zawód położnej liczyły się z tym jak to wygląda. Rozumiem że można mieć zły dzień jesteśmy w końcu tylko ludźmi ale żeby się wyladowywac na kimś za to że pyta bo się martwi to już druga sprawa...

Ja w środę musiałam najpierw przeprosić za to że przyjechałam wgl na oddział :)

reklama
Mlody 660g, jak zwykle sie zakrywa wrr;)
A tak to wszystko super :-)))
1468610354-42vuo4.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, gratuluję wszystkich wizyt i sporych już maleństw :) Ja w piątek się dowiem.
W poprzedniej ciąży też miałam często takie ukłucia, teraz na razie nie, ale strasznie mi się naciągają chyba więzadła podczas kaszlu, bo jeszcze do końca się nie wyleczyłam i czasem mnie męczą napady. Czasem tak zaboli z boku nisko, że przez jakąś minutę leżę jeszcze bez ruchu i czekam, aż ucichnie...

Milagros, przegapiłam gdzieś fakt, że poszłaś do szpitala, cieszę się, że już jest w porządku.

Nika, ja miałam termin na 24.04, a pierwszy raz sterydy dostałam pod koniec stycznia, a potem w dzień cc 19.03 jeszcze raz dostałam. I mała płucka świetnie rozwinięte miała, były inne problemy, ale oddychała samodzielnie.

reklama
Do góry