reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Em ka mnie tak kluje bardzo często i bardzo mnie to martwi ale tutaj mnie zlewaja.
Dziś rano mówiłam lekarzowi ze boli mnie jakby Szyjka Tak jakby mi ktoś wbil drewniany kołek i była strasznie twarda i przy chodzeniu bardzo to czuje jego odp "to dobrze,ma być twarda"

Ch*** ze nikt mi szyjki nie badal porządnie i twarda to moje odczucie A nie jej rzeczywisty stan.

Do tego czuje że mam strasznie opuchnięta pochwe, też dobrze :/
Jestem taka zła. Że nic innego nie chce jak wyjść do domu,zadzwoni do swojej lekarki i jechać ewentualnie do niej na oddział.

Mila ro zadzwoń do niej czy Cie przyjmą i sie wypisz na własne zadanie - eh masakryczne takie podejście . Mnie tak zakuwa i zaraz przechodzi ale najcześciej jak sie "przepracuje"...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Idę zaraz na badanie, ordynator dziś był na obchodzie więc trzeba się pokazać.. oby coś wymyślili. Tylko bez sensu badanie jak godzinę temu dostałam tabletki dopochwowe...

Idę do domu. :-) A na moja uwagę że w piątek Szyjka była 36to mi powiedział lekarz ze ten co mnie badał jest dobrym specjalistą i koniec....

Emka mnie czasem też kluje i też jeden i drugi gin mówią że to jest normalne..

Nika mi ręce czy nogi też często drętwieją i niby przez brak magnezu ale biorę już 3 razy dziennie i tak...

Emka to też masz nieprzyjemnie z tymi żylakami... mój to taki gruby jest ale jeden i wtedy sie wchłonął i teraz tez na to liczę

Diabliczka super że wyniki w porzadku [emoji2]

Milagros jak da się wytrzymać to też bym nie chciała zastrzyku... oby już więcej nie było plamien..

Joasia nie strasz z tą szyjka.. teraz nie wiem jaka mam ale coś koło 19-20tc miałam 3,1cm i to niby 2 tyg wcześniej była dłuższa ale jaka nie wiem... ale gin póki co mówi tylko żebym nie szalec i nic więcej...

Basienka wow naprawdę dużo [emoji2] moja 23+5 wazyla 600g i już dużo mi się wydawało [emoji6]

Milagros może jednak i tak obgadaj to że swoją gin... co mieli powiedzieć że lekarz jest słabym specjalista jak to ich kolega z pracy.. także ja bym do końca im nie ufała...

Mnie zawsze badają palcami i czasem dowcipnie..

reklama
Ah dziewczyny w tym szpitalu to cyrki, jeden przez drugiego mądrzejszy. Leżała ze mną dziewczyna. Skurcze w 37tyg, jeden jej nie chciał przyjąć, drugi przyjął, trzeci mówi że poród się zbliża bo i plamienie się pojawiło na ktg skurcze A czwarty że w niedzielę idzie do domu...

Zadzwonię bo wyszły mi bakterie w moczu ale w sZpitalu nic mi na to nie powiedzieli.

Aob ten kolega był obrażony ze nie u niego robiłam polowkowe :) I ze moim prowadzącym jest lekarz z innego miejsca. Po tej informacji zlali na mnie trochę.

Wczoraj też była akcja bo podsuneli dziewczynie papiery ze zgodą na indukcje porodu mówiąc że to leki na rozwój płuc U dziecka które się uruchomia przy rozwarciu szyjki (?!)

Do góry