reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ptiinceseczka wooow ale masz juz duzego synka :-D z porodem sie nie stresuj bo moze jeszcze przystopowac troche i nie bedzie bardzo duzo a i takie dzieci rodza ;-) dasz rade :-) grunt ze zdrowo rosnie :-)

Ja juz po wizycie.. wszystko oki :-) tylko znow marudzil z ta szyjka ale zapisal ze za 2tyg zmierzy bo juz zeszlam z fotela i zaczelam marudzic o dlugosc.. oprocz tego ze jest krotka to jeszcze miekka i sie rozwiera... w karcie nawet zaznaczyl.. i zobaczymy..

Diabliczka kciuki za wizyte :-)

reklama
Pterusinska no wiesz co...uwierzył :/
Super że już na zwolnieniu
No proszę jak terminem przeskoczylas :) super waga
Joasia a nawet jakbyś miała te znajomości to co komu do tego. Nie bardzo rozumiem tą zawiść /zazdrość
Agulek super i piękne zdjęcia [emoji170] śliczny nosek i usta [emoji170]
Aob [emoji170] dobrze że Ci potem sprawdzi
Ja mam przełożona wizytę na czwartek i to strasznie późno bo ok 20:30 a pewnie się poprzesuwa jeszcze :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Princeseczka ojej jaki duży twój synek najważniejsze że zdrowy mój to malutki nie wiem czemu.
Jutro mam wizytę i zobaczę co i jak ..
Będzie fotel dopochwowo i usg 2d i 3d .
Zobaczę ile będzie jutro ważył mam nadzieje ze tez będzie duży.

Aob66 koniecznie więcej odpoczynku, dobrże ze kontrola juz z dwa tygodnie. Ja idę jutro... na sprawdzenie serduszka co wtedy ginka dobrze nie widziała. Mam nadxieje ze mój też przybrał bo też ciągle mały wypada. Wiecie że mnie ostatnio mdłości znowu nawiedzają?

Ziemniaczek-waga mojego synka zbyt mocno sie nie sugeruj. On od poczatku szedl o kilka/nascie dni do przodu. Ja termin porodu z OM mam na 2 listopada a z usg na 22 pazdziernika. Wiesz teraz juz mam swiadomosc tego ze synus jest duzy ale poczatkowo bardzo sie przestraszylam ze cos jest nie tak...mam nadzieje ze potwierdzi sie ze jest zdrowy po porodzie...
A Ty jutro kochana daj znac jak Twoje malenstwo:-)

reklama
Do góry