reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Nika, pewnie ze wymysle:-) wizyta juz w poniedzialek :-D ja tez jestem dlugo w gabinecie i co wizyta jestem na fotelu. Najpierw bada wziernikiem a pozniej palcami jednej reki bada cos w srodku a druga w tym samym czasie gniecie brzuch.. juz 3 wizyty z rzedu tak mnie badal. Moze macice bada?

Ostatnia edycja:
Był obchód. Nic się nie dowiedziałam. Dostałam tylko propozycje ze dadzą mi zastrzyk przeciwbolowy. Odmówiłam. Aż tak mnie brzuch nie boli. I położna mnie zjechala ze mam leżeć A nie siedzieć...

Princeska mi tez fak bada paluchami za każdym razem stan szyjki , no i potem szynko usg sprawdza sobie bardziej co chce niz mi, mi daje posłuchać serca co ślą mnie żadna atrakcja no mam w domu detektor i jakbym chciała ro mogłabym słuchać ...codziennie ale skoro fo czuje to nie robie tego .

A wlasnie miałam Was pytać odczuwacie czasem takie ukłucia jakby w kroku? Mnie sie od czasu do czasu zdarza i bałam sie ze mi powie na ostaniej wizycie ze krótka szyjka ale mowi rylko tutaj wszystko bardzo ładnie .

A xo do żylaków o kurde na wargach ? Ja mam na tyłku niestety od poprzedniej ciazy i po porodzie chyba pójdę na zabieg - nie pezaszkadzaja mi ale wyglądają nieestetycznie a uaktywniły sie w poprzedniej ciazy i mimo leczenia przy porodzie wyglądały okropnie ... Teraz dostałam jakies tabletki tez doustne na żylaki ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Nika to super że udana
Współczuję dretwienia :(
Mój mi dzisiaj odp na to że kręgosłup dzisiaj mnie boli..."codziennie coś Cię boli..." heh nie mam więcej pytań [emoji53]
Jostyna fajne takie znajomości :)
Aob super malutka :) a co z tym żylakiem? W pierwszej też miałaś ?
Ok już doczytałam :*
Mi też strasznie szybko leci . Już połowa lipca szok
Millagros super waga :)
K8sad [emoji6][emoji6][emoji6]
Em ka odczuwam ostatnio

Mnie też bada za kazdym razem dowcipnie
Dzisiaj odebrałam wyniki i glukoza przed 111 a po 2 h 122
reszta w miarę tylko limfocyty dosyć spadły
1468531322-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Em Ka ja czasem czuje takie uklucie w srodku. Chwilowe to jest i rzadko mnie tak kluje, ale zdarza sie. Wlasnie ostatnio mialam Was o to pytac.

Milagros-widze ze u Ciebie tez bardzo wylewni lekarze... czasem patrzac na kompetencje tych doktorkow mam wrazenie ze ginekolodzy tylko z nazwy sa ginekologami. Trzymaj sie kochana:-* dobrze ze plamienie ustalo:-*

reklama
Mnie też kłuje, ale ja mam szyjke wadliwą i jak poleże chwilke z pupą ciut powyżej poziomu to od razu przechodzi.
A co do długości szyjki to każdy mówi co innego. Ja z doświadczenia wiem, szyjka 3cm na typ etapie ciąży to na prawdę jest "bez szału".

Dziś mam 23+3 tc.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry