reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Aob super, ze wszystko w porządku.
Śliczniusia maleńka, fajna fotka.

U nas potwierdzony na 100% siusiak, wiec drugi syn sie szykuje. Pani dr dokładnie małego zbadała i wszystko dobrze. Powiedziała, ze nie jest w stanie dokładnie zbadać serca, bo jest malutkie. Oczywiście pamiętałam, ze dziewczyny tu miały taka sama sytuacje i zaczelam wypytywać o co chodzi, zeby mnie to pozniej nie męczyło. Wiec pani dr wyjaśniła mi, ze jest wcześnie bo to dopiero końcówka 19tc, serduszko u takiego dziecka jest malutkie ok. 12mm, ale oczywiście wielkościowo idealne do wieku. U mnie tez słabo widac na usg (brzuch mam taki jakbym miała zaraz rodzic). A w serduszku bada sie tez jakies dziurki i je cieżko u mnie zobaczyc. Zbadała w serduszku wszystko co sie dało, przepływy, aortę, zastawki itd.... Powiedziała, ze wystarczy jak zrobie trzecie badanie za 8-10 tygodni.

Fotkę małego wkleję pozniej.

Oj odetchnęłam dziewczynki, naprawdę, strasznie sie cieszę, ze wszystko w porządku.

Martini grstuluje synka, wreszcie sie dowiedziałaś kto sie w brzuszku chowa!!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry