reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Koalka pamietalam,że odszedł ale myślałam że znów coś "mądrego" wymyślił. Nie wiem skąd się tacy ludzie biorą.
Nie denerwuj się tak jak Gaga pisze, olej dupka, nic nie wart
Nie denerwuj się tak jak Gaga pisze, olej dupka, nic nie wart
emalkadream
Fanka BB :)
Już po! Dziewczynka! !![emoji175][emoji175][emoji175] wszystko prawidłowo się rozwija pan dr bardzo dokładny. Dużo pomiarów z 15 zdjęć. Szyjka 38mm. Zalecił tylko by za jakieś 4-6 tygodni zrobic dodatkowe usg bo nie mógł uchwycić przepływów w sercu. Ale tętno Budowa i zastawki w porządku.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Iza02083
hej ja tez juz w domku z dobrych wiesci..jest CHŁOPIEC <3 , serduszko wszystkie pomiary ok, waga 367g,
z takich pomiarow co nie wiem do konca czy w normie czy nie ..ale gin mowi ze ok to : łożysko zlokalizowane w dnie i na tylniej scianie, maksymalna kieszonka plynu owodniowego 4,31cm
a z tych nie za dobrych wiadomosci ale mam nadz ze nie pogorszy sie to,to ze szyjka ma 2,66cm , i w obrebie kanalu szyjki widoczna struktura o wym. 1,06x1,49x1,58 i nie wie czy to moze byc sluz czy polip czy co jeszcze..
ze zdjec mam tylko pisiorka
z takich pomiarow co nie wiem do konca czy w normie czy nie ..ale gin mowi ze ok to : łożysko zlokalizowane w dnie i na tylniej scianie, maksymalna kieszonka plynu owodniowego 4,31cm
a z tych nie za dobrych wiadomosci ale mam nadz ze nie pogorszy sie to,to ze szyjka ma 2,66cm , i w obrebie kanalu szyjki widoczna struktura o wym. 1,06x1,49x1,58 i nie wie czy to moze byc sluz czy polip czy co jeszcze..
ze zdjec mam tylko pisiorka
Ziemniaczek
KOALKA
Przykro mi z powodu faceta wiem że we dwoje lepiej przechodzić ciążę, główka do góry.
EMALKA
Gratuluję zdrowej dzidzi a szyjke to masz piękną, tylko pogratulować.
IZA
Tobie też gratuluję zdrowego chłopczyka mój też synek ale szczerze mówiąc a raczej pisać to szyjke masz trochę krótką.
Ja przy 2.5 miałam założony szew bo później jest już za późno. Dolna granicą jest właśnie te 2.5 cm
Przykro mi z powodu faceta wiem że we dwoje lepiej przechodzić ciążę, główka do góry.
EMALKA
Gratuluję zdrowej dzidzi a szyjke to masz piękną, tylko pogratulować.
IZA
Tobie też gratuluję zdrowego chłopczyka mój też synek ale szczerze mówiąc a raczej pisać to szyjke masz trochę krótką.
Ja przy 2.5 miałam założony szew bo później jest już za późno. Dolna granicą jest właśnie te 2.5 cm
aob66
Moderatorka
Emalka gartualcje cory :-) ciesze sie ze.seeducho w porzadku i na ponownym usg tez pewnie bedzie wszystko dobrze :-)
Iza gratki sporego synka :-) zdjecie masz najwazniejszej czesci ciala hihi :-) a szyjka krotka dosc.. musisz mniej jesc i sikac zeby tylko lezec
Iza gratki sporego synka :-) zdjecie masz najwazniejszej czesci ciala hihi :-) a szyjka krotka dosc.. musisz mniej jesc i sikac zeby tylko lezec
reklama
Basienkaaa87
Emalka i Iza gratuluje !!!! Super już wiedzieć kto mieszka w brzuszku !